1e Wormenseweg 116 7331 DK Apeldoorn

€ 769.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Zeer courant en goed onderhouden beleggingsobject aan de 1e Wormenseweg 116 aan de rand van het centrum van Apeldoorn nabij het centraal NS-station.
De 1e Wormenseweg kent een diversiteit aan invullingen en in de directe omgeving zijn tal van voorzieningen aanwezig, zoals supermarkt Dekamarkt, snackbar " Het Trefpunt", twee kapperszaken en woninginrichtingzaak “Europahal Zuid”. Het centrum van Apeldoorn en het winkelcentrum ' t Hart van Zuid liggen in de nabije omgeving.

Het oorspronkelijke woonhuis met praktijkruimte is vakkundig verbouwd tot 11 verhuurbare wooneenheden en bestaat in totaal uit 6 verhuurde luxe woonstudio’s aan de achterzijde en 5 verhuurde kamers aan de voorzijde. Op eigen terrein zijn een 6 tal parkeerplaatsen aanwezig alsmede een ruime overdekte fietsenstalling en diverse buitenruimtes. Ook is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. De perceeloppervlakte bedraagt 705 m².

UITGEBREIDE INFORMATIE - DATAROOM
Uitgebreide informatie inclusief biedingsformulier is te vinden op: 1ewormenseweg116.nl.

LIGGING
De 1e Wormenseweg is gelegen in de buurt Brummelhof aan de rand van het centrum van Apeldoorn. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Apeldoorn, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten autorijden.

BEREIKBAARHEID
De locatie is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

INDELING/ OPPERVLAKTE
Laagbouw achterzijde:
Gemeenschappelijke entree/ hal, toiletten, gang, kelder, doucheruimtes, wasruimte en royale woonkeuken, zolder en grote buitenruimte/veranda.
Studio 1: Woon- en slaapkamer (momenteel in gebruik als massageruimte) (ca. 19 m²)
Studio 2: Woonkamer met aparte slaapkamer (ca. 31 m²)
Studio 3: Woon- en slaapkamer (ca. 17 m²)
Studio 4: Woon- en slaapkamer (ca. 21 m²)
Studio 5: Woonkamer met aparte slaapkamer (ca. 32 m²)
Studio 6: Woonkamer met aparte slaapkamer (ca. 29 m²)

Oorspronkelijke woonhuis:
Begane grond:
Gemeenschappelijke gang, separate bijkeuken, toilet, woonkeuken, kelder, hal en badkamer v.v. ligbad, douche en badmeubels.
Kamer 1: Eigen entree, hal, garderobe en woon- en slaapkamer (ca. 46 m²)
Kamer 2: Woonkamer, slaapkamer, walk in closet (ca. 38 m²)

1e verdieping:
Gemeenschappelijke overloop, toiletvoorziening en zeer ruim dakterras.
Kamer 3: Woon- en slaapkamer (ca. 14 m²)
Kamer 4: Woon- en slaapkamer, met walk in closet (ca. 28 m²)
Kamer 5: Woon- en slaapkamer (ca. 16 m²)

Het object heeft een totale oppervlakte van ca. 577 m².

Bovengenoemd metrages zijn uitsluitend indicatief en niet conform NEN2580 ingemeten. Derhalve kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

BESTEMMING
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan "Stadsdeel Zuid-Midden". De bestemming van het perceel is: Gemengd-2. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

OMZETVERGUNNING
De Gemeente Apeldoorn heeft op 11-10-2021 een besluit omzettingsvergunning verstrekt voor 11 onzelfstandige woonruimten voor de duur van 5 jaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van:
onderhoudsvriendelijke vloeren, schuifdeuren, systeem-/ stucplafonds v.v. verlichting, scheidingswanden, CV met radiatoren, dubbele beglazing, ventilatie, geluidsinstallatie, camerasysteem, CO2 melders, brandmelders, blusapparatuur, brandhaspels en inventaris.

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, met mogelijkheid tot het uitbreiden van parkeermogelijkheden.

KADASTER
Volgens het uittreksel van de Directie van het Kadaster en Openbare Registers in de Provincie Gelderland wordt het object als volgt kadastraal aangeduid:
Gemeente Apeldoorn
Sectie N,
Nr. 6153.
Groot 705 m²

KOSTEN KOPER
De overdrachtsbelasting en notariskosten zijn voor rekening van de koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom.

HUURGEGEVENS
Het object is volledig verhuurd, de huurovereenkomsten zijn aanwezig.
De totale huuropbrengst bedraagt € 5.890,- (incl. € 1.330,- servicekosten) per maand.
BTW is niet van toepassing.

MILIEU
Bij verkoper zijn geen feiten bekend die wijzen op een vervuiling van bodem of grondwater. Ook zijn er geen (ondergrondse)tanks aanwezig. Er is asbest aanwezig in het dak van de zolder. De termijnen die ten grondslag liggen aan deze verkoop, geven geïnteresseerde partijen ruim voldoende tijd om dergelijke zaken te onderzoeken.

STAAT VAN HET OBJECT BIJ OVERDRACHT
Uitgangspunt is dat het object "as is, where is" wordt verkocht en overgedragen. Mede gelet hierop en onverminderd het overigens in de verkoopbrochure bepaalde, wordt hierbij bepaald dat indien het verkochte of een deel daarvan eigenschappen heeft of mist respectievelijk gebreken heeft, van welke aard of omvang dan ook, dat
1. dit nimmer aanleiding zal zijn tot ontbinding, vernietiging of wijziging van de onderhavige
overeenkomst of tot enigerlei verrekening;
2. koper verkoper nimmer zal aanspreken tot het betalen van enige schadevergoeding, in welke vorm ook.

De baten, lasten, belastingen, heffingen en dergelijke komen voor rekening van koper met ingang van de datum van de notariële overdracht. De dan lopende baten, lasten, belastingen, heffingen en canons, zullen per die datum tussen partijen naar rato van tijd worden verrekend. Deze verrekening vindt gelijktijdig plaats met de betaling van de koopsom.

AKTE VAN LEVERING
Zodra verkoper en koper overeenstemming hebben bereikt, wordt voor rekening van koper door de notaris van diens keuze een Akte van levering opgesteld op basis van de getekende koopovereenkomst.

PROCES EN VOORWAARDEN
In overleg met onze opdrachtgever is gekozen voor een Verkoop bij Inschrijving. Dit betekent dat er een schriftelijke bieding gedaan kan worden, die uiterlijk 5 november 2021, 12.00 uur bij ons ingeleverd moet zijn. Het biedingsformulier kunt u via de dataroom (1ewormenseweg116.nl) downloaden. Een bezichtiging is mogelijk op dinsdag 26 oktober van 12.00 - 16.00 uur en donderdag 28 oktober van 10.00 - 14.00 uur, hiervoor dient u zich telefonisch aan te melden.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 769.000 kosten koper
Aangeboden sinds
13 oktober 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten

Oppervlakte
577 m²
Perceel
705 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Beleggingsobject

Huurders
9 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

1e Wormenseweg 116

€ 769.000 k.k.