• Onder optie

Bloemstraat 71 71A 6828 BK Arnhem

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Zeer bijzonder beleggings- herontwikkelings object gelegen in hartje Arnhem! Velen hebben er al jaren naar uitgekeken.....het moment is daar. Het voormalig Cafe "l'Amérique" met bovenwoning op de 1ste en 2de verdieping is te koop! De bovenwoning verdeeld over twee verdiepingen en circa 135m2 woonoppervlak heeft een eigen opgang en een heerlijk dakterras met een vrij uitzicht op o.a. de Sint Martinuskerk. Op de begane grond is het cafe gelegen en onder het café bevindt zich een bierkelder...een laag stof ligt op de bar. Oude leuzen hangen aan de muur. Veel is intact gebleven aan het oude café/bar/biljart l´Amérique. Hier heeft de tijd echt stilgestaan...

Ligging
Gelegen op een leuke locatie in de wijk Spijkerkwartier/Spoorhoek te Arnhem-Noord. Deze wijk kenmerkt zich door de karakteristieke woonhuizen gebouwd in de periode 1850 tot omstreeks 1935. De wijk is gunstig gelegen ten aanzien van winkels, scholen, openbaar vervoer en diverse prachtige parken. Het centraal station, station Arnhem-Velperpoort, het gezellige centrum van Arnhem en de Steenstraat liggen binnen handbereik, evenals meerdere hippe restaurants en uitgaansgelegenheden. Er zijn diverse uitvalswegen in de nabije omgeving. In de straat en de directe omgeving is het parkeren mogelijk middels parkeervergunningen of middels betaald parkeren.

Indeling
Cafe
Kelder: 34 m2
Begane grond: 131 m2

Bovenwoning
1ste verdieping: ca. 68,96 m2
2de verdieping: ca. 63 m2

De genoemde metrages zijn bepaald op basis van een NEN 2580-meting.

Bestemmingsplan
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan Spijkerkwartier-enkelbestemming. Op de begane grond rust de bestemming horeca.

Levering
Vrij van huur en gebruik.

Verkoop bij inschrijving
Het object wordt door middel van een inschrijving verkocht.

Kijkdag
U kunt het object bezichtigen op maandag 8 februari 2021.

Bezichtiging is alleen mogelijk op de bovenstaande weergegeven kijkdag. Zonder aanmelding en onze schriftelijke bevestiging met een exact tijdstip kunnen wij u helaas geen toegang tot het object verlenen. Indien u van het bezichtigingsmoment gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen naar
De bezichtigingen zullen conform de RIVM-richtlijnen plaatsvinden; wij verzoeken u een mondkapje te dragen.

Vraagprijs
Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen kunnen een bieding doen naar eigen inzicht

Inschrijvingstermijn
De inschrijving sluit op woensdag 17 februari 2021, 12.00 uur.

Uitsluitend schriftelijke biedingen en uitsluitend ingediend bij WVO bedrijfshuisvesting B.V., gevestigd te Zeist aan de 2e Hogeweg 12 kunnen in behandeling worden genomen. Biedingen welke niet aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoen, worden niet in behandeling genomen.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Arnhem
Sectie: R
Perceelnummer: 6242
Groot: 2 a en 43 ca

Garantiestelling
Bankgarantie of waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom binnen 4 weken na mondelinge overeenkomst.

Oplevering
De onroerende zaak wordt geleverd in de staat waarin deze zich bij het tot stand komen van de overeenkomst bevindt met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Staat van onderhoud : "As is where is/huidige technische staat".

Bouwkundige keuring
Verkoper heeft een bouwkundige rapport op laten stellen. Deze is voor gegadigden beschikbaar op aanvraag.

Onderzoekplicht koper
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring of andere onderzoeken te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het onderhoud.
Koper dient zich zelf er van te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat voor dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Zakelijke lasten
De zakelijke lasten met betrekking tot het verkochte object zullen over het lopende jaar op en per de transportdatum worden verrekend.

Notaris
Naar keuze van verkoper (notariskantoor Adegeest in Den Haag)
Notariskosten (etc.) voor koper.

Clausules:
extra clausules die worden opgenomen:
Niet zelf bewoningsclausule
Ouderdomsclausule

Aanvaarding
Per direct. Gunning verkoper.

Bijzonderheden
- Naast het object bevindt zich nog een onbebouwde strook grond van ca. 25m x 2,5m; via een poort is aan de achterzijde nog een klein schuurtje te bereiken;
- Achter het café bevinden zich nog een keuken en twee kamers ter grootte van ca. 50 m2;
- Oplevering inventaris café in overleg met verkoper;
- Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. WVO bedrijfshuisvesting B.V. staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Onder optie
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1901

Oppervlakten

Oppervlakte
297 m²
Perceel
243 m²

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 0 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bloemstraat 71 71A

Prijs op aanvraag