Zendmastweg 11 9405 CD Assen

€ 695.000 k.k.

Omschrijving

Fraai, representatief bedrijfsverzamelgebouw aan de Zendmastweg 11. Direct gelegen langs de ringweg-west (de Europaweg) van Assen , vlak bij de afrit "Van der Valk" op een zeer goede zichtlocatie.

KANTOORRUIMTE
De ruime en lichte kantoorruimte bevindt zich op 2 lagen; op de begane grond ca. 270 m² en op de 1e verdieping ca. 220 m². De kantoren beneden zijn vrij beschikbaar; de huuropbrengst van de verdieping bedraagt € 18.000,- per jaar, op basis van 2+2 jaar.
Indeling begane grond: Entree, ruime kantoortuin ca. 180 m² en 2 aparte kantoorruimtes.
Verdieping: via twee trappen te bereiken, omvat een viertal kantoren/vergaderruimte, alsmede een royale toilettengroep, pantry, opslag en algemene ruimten.

BEDRIJFSRUIMTEN
Deze is verdeeld in 3 units van 240 m², 355 m² en 115 m², welke op dit moment verhuurd zijn aan 2 verschillende gebruikers, samen met de bovenliggende zoldervloeren van ongeveer 230 m². Totale huuropbrengst bedrijfsgedeelte: € 22.308,-.

ALGEMEEN
Aan de westelijke gevel bevinden zich de gemeenschappelijke kantine met pantry en toilettengroep. De voorzijde met de kantoren is direct aan de rondweg West gelegen, de zijde met de bedrijfsunits ligt direct aan de ontsluiting van de Zendmastweg. Deze aanbieding is bij uitstek interessant voor beleggers of kantoorgebruikers die dit deel van het pand direct zelf willen gebruiken. Schitterende huisvesting, voor extreem lage kosten.

LOCATIE
Het pand ligt op het gemeleerde Zendmast-bedrijfsterrein, op een royaal perceel van ongeveer 2.200 m², met voldoende parkeren op eigen terrein. Gelegen binnen een straal van 500 meter van de A28; de binnenstad is binnen 5 minuten bereikbaar.

BESTEMMING
Het object valt binnen het bestemmingsplan "Bedrijventerrein West" met de bestemming "bedrijventerrein". Een kandidaat huurder is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij aanvaarden echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Belegging en kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
1.431 m²
Perceel
2.204 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
15 niet-overdekte parkeerplaatsen

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 40.000 per jaar (21% BTW van toepassing)
Huurders
4 huurders
Verhuurd
1.161 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zendmastweg 11

€ 695.000 k.k.