Wolfeynde 10 6191 EB Beek (LI)

€ 375.000 k.k.

Omschrijving

Te koop belegging : winkelruimte op begane grond en op bovengelegen verdiepingen in grotendeels verhuurde staat.

Adres : Wolfeynde 10, 6191 EB Beek.

Kadastraal : gemeente Beek, sectie G, nummer 2330.

Vraagprijs : € 375.000,00 kosten koper

Locatie : op zichtlocatie gelegen bij de kruising van 2 toegangswegen in het centrum van Beek.

Bereikbaarheid : goed per auto en openbaar vervoer. Laad- en losmogelijkheden aan voorzijde.

Indeling object : ca. 300 m2 BVO winkel- en magazijnruimte op begane grond met winkelruimten op twee bovengelegen verdiepingen (ook 2 x ca. 300 m2). Totaal ca. 900 m2 BVO.

Frontbreedte : circa 14 m1.

Parkeren : parkeermogelijkheid op loopafstand < 150 m1.

Bestemming : huidig gebruik detailhandel op begane grond en verdiepingen, voor meer informatie zie ruimtelijkeplannen.nl

Opleveringsniveau : in huidige verhuurde staat, de 2e verdieping ligt leeg en is niet meeverhuurd (onzelfstandige opgang).

Huuropbrengst : € 23.634,00 / jaar, exclusief BTW.

Huurtermijnen : tot 31 maart 2022,  aansluitend telkens 2 jaar.

Betaling : per maand vooruit te voldoen.

BTW-belaste verhuur : verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm)  zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de  investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Waarborgsom : ten bedrage van € 7.078,50, bedrag volledig te voldoen uiterlijk per 01 april 2022.

Indexering : jaarlijks per 01 januari overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle  huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal  Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. De eerste huurprijsindexering zal plaatsvinden 12 maanden na datum huuringang.

Huurovereenkomst : standaard ROZ-contract model winkelruimte.

Oplevering : het object zal worden verkocht en geleverd als “as-is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gekregen en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as-is, where is” koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiende uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2, en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het “as-is, where is” karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte. Het object zal worden opgeleverd in grotendeels verhuurde staat.

Due Diligence : tijdens de due diligence fase van het verkooptraject kunnen kandidaat-koper(s) worden verzocht om een integriteits- en/of solvabiliteitsverklaring te ondertekenen.

Niet eigen gebruik : verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

Zekerheidsstelling : de waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren

Onderzoeksplicht van de koper : koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening en risico een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het onderhoud.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
900 m²
Perceel
317 m²

Energie

Energielabel
A

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wolfeynde 10

€ 375.000 k.k.