• Onder bod

Burgemeester Meuterlaan 2 -4-6-8 5954 BK Beesel

€ 249.500 k.k.

Omschrijving

Kleinschalig appartementen complex voorzien van vier zelfstandige units (42 - 60 m²) met drie parkeerplaatsen. Gelegen in het centrum van Beesel, op loopafstand van alle voorzieningen. De woonruimtes hebben allemaal eigen voorzieningen, meterkast, cv ketel en er zijn vier wooncontingenten! Gebouw is niet kadastraal gesplitst en er is geen VvE omdat het één eigenaar betreft. 

De ruimtes zijn momenteel niet verhuurd en het is alleen in zijn geheel te koop!

Huisnummer 2 & 4 zijn voorzien van houten kozijnen met enkel glas en 6 & 8 zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De huisnummers 4 & 6 hebben een gezamenlijke hal/entree en zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping. De huisnummers 2 & 8 hebben een eigen ingang en zijn gelegen op de begane grond. 

Indeling

Huisnummer 2 (ca. 42 m²):
Hal met meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer met keukenblokje. Vanuit de hal is de slaapkamer bereikbaar met een doucheruimte. Ook is er nog een provisiekelder met opstelling van de cv ketel (Nefit Proline 2010). Er is geen buitenruimte aanwezig.

Huisnummer 4 (ca. 55 m²):
Gezamenlijke hal/entree: eigen toegang: hal met toiletruimte en doucheruimte en toegang tot de woonkamer met keukenblokje en cv ketel (Bosch 25 VRC Eurostar). Vanuit de woonkamer is de tweede verdieping bereikbaar waar nog een overloop is met toegang tot drie slaapkamers. Er is geen buitenruimte aanwezig.

Huisnummer 6 (ca. 60 m²):
Gezamenlijke hal/entree: eigen toegang: hal met toiletruimte en toegang tot de woonkamer, tussenhal met opgang naar de tweede verdieping en toegang tot de doucheruimte en keuken met keukenblok. Op de tweede verdieping is één slaapkamer en een kleine berging met cv ketel (Nefit proline 2011). Er is een dakterras aanwezig.

Huisnummer 8 (ca. 48 m²):
Hal met meterkast, cv ketel (Nefit Smartline), toiletruimte en toegang tot de woonkamer met open keukenruimte met keukenblokje. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar met een doucheruimte. Ook is er nog een tuin aanwezig welke bereikbaar is vanuit de keuken.

LET OP! Speciale verkoopvoorwaarden van toepassing:
- Verkoop bij inschrijving, sluitingsdatum is maandag 14 juni om 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor;
- Biedingen moeten gemotiveerd/onderbouwd worden inclusief de toekomst plannen;
- de koper(s) dienen een VoG aan te leveren
- opschortende voorwaarde van toepassing, goedkeuring van de Autoriteit Woningcorporaties, 18 weken na ondertekening koopovereenkomst;
- koper zal zich als sociaal verhuurder gedragen en object blijft beschikbaar voor de verhuur voor een periode van minimaal 7 jaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 249.500 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
205 m²
Perceel
230 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Beleggingsobject

Huurders
4 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Burgemeester Meuterlaan 2 -4-6-8

€ 249.500 k.k.