Sint-Josephstraat 15 17 4611 MJ Bergen op Zoom

€ 1.600.000 k.k.

Omschrijving

SINT JOSEPHSTRAAT 15-17-17a-17b, 4611 MJ BERGEN OP ZOOM

Locatie

Een commercieel object, centraal gesitueerd in het centrum van Bergen op Zoom, bestaande uit een verhuurde winkelruimte met twee zelfstandige bovenwoningen.

Indeling

De indeling op begane grondniveau bestaat uit een grote winkelruimte met een frontbreedte van circa 12,30 meter met aan de achterzijde een magazijn, kantoor, kantine, toiletgroep en een achter(nood)uitgang.
De bovenwoningen hebben aan de voorzijde een zelfstandige entree/trapopgang en omvatten ieder twee verdiepingen

Maatvoering

Het bruto vloeroppervlak bedraagt circa 747m² respectievelijk 673m² verkoopvloeroppervlak gelegen op de begane grond.
De verdieping is bereikbaar via een zelfstandige entree en omvat twee woningen van respectievelijk circa 103m² en circa 133m² bruto vloeroppervlak.
Op het achterdak bevindt zich nog een thans niet toegankelijke zolder van circa 100m²

Kadastrale gegevens

Bergen op Zoom, sectie H, nummers 4105 en 915, groot 6 are & 93 centiare respectievelijk 79 centiare.

Huurovereenkomst

Het object is verhuurd aan A.S. Watson (Property Continental Europe) B.V. ten behoeve van Kruidvat. De overeenkomst expireert op 31 maart 2023 met een opzegtermijn van 12 maanden, de actuele huuropbrengst bedraagt circa € 132.256,- per jaar exclusief BTW.
De bovenwoning nummer 17b is voor onbepaalde tijd verhuurd tegen een actuele huuropbrengst van € 9.388,- per jaar. De bovenwoning nummer 17a is onverhuurd

Bouwkundig

De bovenwoning 17a is reeds een tiental jaren niet meer in gebruik en dient volledig te worden gerenoveerd, de op het achterdak gesitueerde zolder kan mogelijk als “loft” worden ontwikkeld.

Bestemming

Volgens het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad” heeft het onderhavige de bestemming “Centrumdoeleinden 1”, ergo in essentie detailhandel en/of woondoeleinden op de verdieping.

Zakelijke lasten

WOZ € 2.871,- per jaar
Waterschapslasten € 400,- per jaar

Condities

De vraagprijs bedraagt € 1.600.000,- kosten koper

Omzetbelasting:
Partijen gaan er van uit, dat de onderhavige transactie valt onder het bereik van artikel 37d van de Wet op de Omzetbelasting 1968 (hierna aan te duiden als “het betreffende artikel 37d”), zodat geen omzetbelasting is verschuldigd en koper ten aanzien van de omzetbelasting in de plaats treedt van verkoper. Indien en voor zover in rechte onherroepelijk komt vast te staan, dat deze transactie niet onder het betreffende artikel 37d valt of indien koper en verkoper besluiten om een onherroepelijke beslissing in rechte niet af te wachten, opteren partijen hierbij gezamenlijk niet voor een met omzetbelasting belaste levering in de zin van artikel 11, lid 1, onderdeel a, sub 2, Wet op de Omzetbelasting. Verkoper verklaart dat er sind de eerste ingebruikname meer dan 10 jaar zijn verstreken en derhalve geen herzieningstermijnen meer zijn.

Algemeen

Al het bovenstaande betreft informatie welke met zorg is samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door van Opstal Grosfeld Makelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.600.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
747 m²
Perceel
772 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Huurders
2 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sint-Josephstraat 15 17

€ 1.600.000 k.k.