Julianaplein 6641 CS Beuningen (GE)

€ 455.000 k.k.

Omschrijving

Belegging: Commercieel verhuurd onroerend goed, bestaande uit 3 winkels, goed zichtbaar en bereikbaar gelegen in Beuningen in een omgeving met diverse andere ondernemende winkeliers!

Julianaplein 97
De winkel is 100 m2 groot en biedt sedert 1 juli 2017 huisvesting aan BestPhone.nl. De huidige huurtermijn loopt tot en met 30 juni 2022 en wordt aansluitend behoudens opzegging (een opzegtermijn van 8 maanden) per 5 jaar verlengd. Huurovereenkomst is conform model ROZ winkelruimte 2012.
De entree geeft meteen toegang aan de winkelruimte, aan de achterzijde bevinden zich afgescheiden ruimten bestaande uit magazijn met pantry en toilet. Er is een achter-uitgang beschikbaar. De indeling en installaties (CV-nstallatie en airco) zijn onderdeel van het gehuurde, evenals toilet en pantry.

Julianaplein 101
De winkel is 55 m2 groot en biedt sedert 1 september 2019 huisvesting aan Shirlouette Lingerie op Maat. De huidige huurtermijn loopt tot en met 31 augustus 2024 en wordt aansluitend behoudens opzegging per 5 jaar verlengd. Huurder heeft tussentijds de mogelijkheid om per 31 augustus 2022 de huur te beëindigen (breakoptie) met inachtname van een opzegtermijn van 6 maanden. Huurovereenkomst is afgeleid van het model ROZ winkelruimte.
De overdekte entree geeft meteen toegang aan de winkelruimte, die tevens voorzien is van separate ruimten bestaande uit magazijn/pantry en toilet. Er is een achter-uitgang beschikbaar uitsluitend in geval van calamiteiten, niet voor dagelijks gebruik. De indeling en C.V.-nstallatie zijn onderdeel van het gehuurde, evenals toilet en pantry.

Julianaplein 101A
De winkel is 59 m2 groot en biedt sedert 1 mei 2014 huisvesting aan Star Hairstyling. De huidige huurtermijn loopt tot en met 30 juni 2022 en wordt aansluitend behoudens opzegging met inachtname van 6 maanden opzegtermijn verlengd. Huurovereenkomst is conform model ROZ winkelruimte 2012.
De overdekte entree geeft meteen toegang aan de winkelruimte, die tevens voorzien is van separate ruimten bestaande uit pantry en toilet. Er is een achter-uitgang beschikbaar die in geval van calamiteiten ook voor gebruiker van Julianaplein 101 beschikbaar dient te zijn. De indeling en C.V.-installatie zijn onderdeel van het gehuurde, evenals toilet en pantry.

Het eigendom betreft 3 appartementsrechten, ieder 1/13e onverdeeld aandeel, de splitsing heeft in oktober 1995 plaatsgevonden. Het complex is ook gebouwd in 1995 omvat naast deze drie winkelruimten nog één andere winkelruimte met daarin een reisbureau (eigenaar/gebruiker) en daarboven 9 appartementen, particulier eigendommen. De VVE is sedert 2010 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
De eigenaren van de winkelruimten hebben zich op eigen initiatief afgesplitst van de VVE van de appartementen en dragen op ad hoc basis bij in de middelen voor onderhoud van de commerciële ruimten en de opstalverzekering voor dat gedeelte. Zij dragen niet bij aan het reservefonds.

Het Julianaplein is onderdeel van het centrum Beuningen, een langgerekt winkelgebied tussen het Kerkplein en het Thorbeckeplein, welke eveneens onderdeel van het centrum vormen.
Aan de zijde van de Alexiastraat, direct aangesloten aan de ligging van deze drie winkels bevinden zich diverse openbare gratis parkeerplaatsen in een blauwe zone.
Het centrum van Beuningen is een overzichtelijk en gezellig ingericht centrum met een goed aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen. en maakt deel uit van een ruim verzorgingsgebied onder andere bestaande uit Ewijk, Weurt en Winssen. Het centrum bestaat uit ongeveer 122 winkels met een gezamenlijk oppervlak van ca. 17.700 m2 WVO. Het inwoneraantal van de gehele gemeente bedraagt ca. 25.890 inwoners.
De promotie van het centrum wordt centraal opgepakt (Hart van Beuningen) en verspreid over het jaar vinden allerlei activiteiten plaats, middels reclamebelasting worden de benodigde middelen verworven.

Ten aanzien van de bestemming, momenteel is een beheersverordening van kracht, ter plaatse is de bestemming Centrum van toepassing.
Hierin wordt benoemd:
a. detailhandel
b. horeca categorie 1
c. dienstverlening
d. maatschappelijke voorzieningen
e. wonen

Op verzoek zal nadere informatie verstrekt worden over de huurovereenkomst en de huuropbrengsten, geïnteresseerden dienen daartoe vooraf een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.
De verkoopprocedure verloopt via schriftelijke biedingen gericht aan ons kantoor, naar aanleiding waarvan verkoper zal aangeven met welke partij zij verder gaat. Over deze biedingen zal niet gecommuniceerd worden.
De verkoop vindt plaats onder voorbehoud goedkeuring verkopers.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Luc Beumer Vastgoed’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Luc Beumer Vastgoed’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 455.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
214 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Huurders
3 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Julianaplein

€ 455.000 k.k.