Kerkstraat 42 - 42a 6441 BE Brunssum

€ 895.000 k.k.

Omschrijving

WINKELBELEGGING OP A1 LOCATIE

KERKSTRAAT 42 – 42a BRUNSSUM VRAAGPRIJS EUR. 895.000,- K.K
Huurder verdieping: Anytime Fitness
Huuropbrengst (verdieping): € 36.000,-

OBJECT
In het centrum van Brunssum, op de beste winkellocatie, ligt onderhavig beleggings-object bestaande uit twee commerciële units. Het geheel bestaat uit circa 1.326 m² verhuurbare vloeroppervlakte, verdeeld over de begane grond en de eerste etage. De etage is verhuurd aan Anytime Fitness, de begane grond is recent beschikbaar gekomen na het faillissement van Miller & Monroe. Het object is gerealiseerd in 1962.

LIGGING
Het object is gelegen op de beste locatie in het centrum van Brunssum, deze ligging wordt verder versterkt door het naastgelegen winkelcentrum ‘De Parel’. De Parel en de Kerkstraat zijn het middelpunt van het centrum, met een gezellige mix van lokale en landelijke retailers afgewisseld met (dag)horeca.
Brunssum is met circa 30.000 inwoners gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied. Een breed georiënteerde (inter)nationale consument weet het centrum te vinden. Een bezoek aan de parel is daarbij een vast onderdeel van het centrumbezoek.
In Brunssum is het NATO-hoofdkwartier ‘Allied Joint Force Command Brunssum’ (voorheen: AFNORTH)gevestigd. Brunssum is door de huisvesting van dit hoofdkwartier gastheer voor vele duizenden militairen en hun gezinnen uit vele landen.

PARKSTAD
De regio Parkstad Limburg bestaat uit een zevental gemeenten. In deze regio werken ruim 106.000 mensen bij circa 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall retail centrum. Bovendien is de Retail sector goed voor een bestedingsoverschot in deze regio van ruim €80 miljoen euro.

METRAGES
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kerkstraat 42 (te huur) circa 727 m²
1e etage Kerkstraat 42a (Anytime Fitness) circa 599 m²
TOTAAL circa 1.326 m²

BEREIKBAARHEID
Het complex is gesitueerd in het voetgangersgebied, in het hart van het centrum van Brunssum. De locatie is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de directe omgeving. Verder bevinden zich diverse busverbindingen aan de doorgaande wegen, welke in verbinding staan met de Kerkstraat.

PARKEREN
In de nabije omgeving van het complex zijn diverse openbare parkeergelegenheden te vinden. Binnen de gemeente Brunssum worden geen parkeertarieven gehanteerd. Parkeren in Brunssum is dus kosteloos.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Centrum', vastgesteld op 01 juli 2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum en Waarde- Archeologie'.

VRAAGPRIJS
EUR 895.000,- K.K.

HUURSTROMEN
De totale huuropbrengst bedraagt € 36.000,- per jaar.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 895.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten

Oppervlakte
1.326 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 101.368 per jaar
Huurders
2 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 42 - 42a

€ 895.000 k.k.