Boschstraat 25 X 002 6442 PB Brunssum

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Op 'Industrieterrein Bouwberg' aan de Boschstraat 25 te Brunssum gelegen beleggingsobject. Het geheel omvat een tweetal bedrijfsobjecten welke langdurig zijn verhuurd aan Multi-fix W&A B.V. en Business Post Limburg B.V. De totale huurstroom bedraagt € 157.437,60 excl. BTW per jaar. Details met betrekking tot de huurovereenkomsten en verplichtingen zijn beschikbaar via onze dataroom. Neem contact op met ons kantoor voor de inloggegevens en inlogvoorwaarden.

Vraagprijs:
€ 1.350.000,- k.k.

Jaarlijkse huurstroom:
€ 157.437,60 excl. BTW

Indeling & details

Booggebouw (nr. 25 X003)
Het booggebouw (bouwjaar 1967) meet ca. 6.240 m². Het geheel beschikt onder meer over kantoren, bedrijfsruimten, toiletgroepen, pantry, kantine en opslag.

Gebouw achterzijde (nr. 25 x002)
Het object (bouwjaar 1988) meet ruim 501 m² en is voorzien van bedrijfsruimte, kantoren, opslag, sanitaire vertrekken en pantry.

Parkeren
Op eigen terrein zijn volop (eigen) parkeerplaatsen aanwezig.

Voorzieningen
De objecten beschikken over gangbare afwerking met onder meer toiletgroepen, pantry's, verwarming en (systeem) plafonds met verlichting.

Kadaster
Kadastrale gemeente Brunssum, Sectie H, Nummer 663

Perceelgrootte
19.595 m²

Erfdienstbaarheid
Er is sprake van een erfdienstbaarheid over onderstaande rood gearceerde strook (deel uitmakende van het te verkopen object / zie foto) voor het buurpand. In de dataroom is hierover alle relevante informatie te vinden.

Ligging
Kenmerkend is de uitstekende ligging in Brunssum-Oost op industrieterrein Bouwberg. Het object is gelegen op een goede zichtlocatie op industrieterrein Bouwberg te Brunssum, welke is gesitueerd tussen het Schutterspark en de Schinveldse bossen en nabij de Duitse grens. In de directe omgeving bevinden zich verschillende productiebedrijven en handelsondernemingen. Dankzij de recent aangelegde Buitenring Parkstad Limburg (N300) is het gehele industrieterrein uitstekend bereikbaar en is een snelle aansluiting met de snelwegen A76/A2 (Aken – Eindhoven) en A79 (Heerlen – Maastricht – Luik) verzekerd.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen de vigerende beheersverordening 'Bedrijventerreinen', vastgesteld op 11 september 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf'. U dient zelf bij de gemeente Brunssum te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Brunssum is gelegen in het zuidoosten van Limburg en telt circa 28.000 inwoners en maakt deel uit van Parkstad Limburg. Een omgeving omringd met veel natuur. De Brunssumerheide, het Vijverpark, het Schutterspark en het blote voetenpad zijn het ideale uitstapje voor een heerlijk dagje in de buitenlucht.
Voor een veelzijdig winkelaanbod kun je terecht in het centrum van de stad, alsmede bij een van de wijkwinkelcentra.

Bovendien is het hoofdkwartier van de NAVO in Brunssum gevestigd. Op economisch vlak van groot belang voor deze regio. De internationale gemeenschap telt meer dan 4.000 mensen.

Onderzoeksplicht
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goedinzicht te verkrijgen over de staat van het object.

Niet eigen gebruik
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

Opleveringsniveau
In de huidige, verhuurde, staat.

Koopovereenkomst
Koopovereenkomst op basis van het NVM model met aanvullende bepalingen aangaande het aangeboden object.

Zekerheidsstelling

Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. Koper dient deze binnen 2 weken na overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren.

As is where is
Het object zal 'as is where is' worden verkocht.

Energielabel
E

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. | +31 (0)45-574 32 33

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
6.741 m²
Perceel
19.595 m²

Energie

Energielabel
E

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 157.438 per jaar
Huurders
2 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Boschstraat 25 X 002

Prijs op aanvraag