• Verkocht onder voorbehoud

Beesdseweg 3 - 6 4104 AW Culemborg

€ 130.000 k.k.

Omschrijving

Verhuurde bedrijfsunit aan kopse zijde modern verzamelgebouw.

Op loopafstand van het station en op korte afstand van Rijksweg A2 waarbij de nieuwe aansluiting op de N320 bijna voor de deur ligt, gelegen moderne bedrijfsunit bestaande uit 63 m² bedrijfsruimte met overheaddeur en een nog casco ruimte van
60 m² op de verdieping.

De unit maakt onderdeel uit van een in 2011 gebouwd bedrijfsverzamelcomplex en beschikt over een gemeenschappelijk en geheel omheind buitenterrein en parkeerplaatsen op eigen terrein.

VRAAGPRIJS:
€ 130.000,= k.k. en excl. BTW

INDELING:
Begane grond:
entree, meterkast, bedrijfsruimte met gietvloer en elektrisch bedienbare overheaddeur, verwarming middels heater en trapopgang naar verdieping.

Verdieping:
open ruimte welke, indien gewenst, later nog naar wens ingericht of afgewerkt kan worden, verwarming middels CV (Nefit 2017).

De huidige huurder huurt zowel deze unit als de direct aangrenzende. Op de verdieping is derhalve een opening gemaakt tussen beide panden. Bij huur beëindiging moet huurder 50% meebetalen aan het weer dichtmaken van de verbindingsdeur.

HUURCONTRACT:
De huidige huurder huurt vanaf 1-10-2013, huurtermijnen waren in eerste instantie langer maar op dit moment verlenging per jaar, einddatum van het lopende contract 30-9-2021.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg.
* Het terrein is geheel omheind. De poort aan de voorzijde is elektrisch bedienbaar.
* Er zijn parkeervakken op het gemeenschappelijke buitenterrein waar gebruik van gemaakt kan worden. Er zijn geen vaste plaatsen toegekend.
* Bij koop wordt men van rechtswege lid van de betreffende Vereniging van Eigenaren waar de unit onderdeel van uitmaakt. Deze vereniging zorgt o.a. voor de opstalverzekering, reserveert voor toekomstig groot onderhoud aan de buitenzijde van het gebouw, onderhoud buitenterrein en hekwerk.
* De jaarlijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 523,28 (prijspeil 2020).
* Het betreft een actieve vereniging. Jaarcijfers / notulen op verzoek ter inzage.
* De koopsom is kosten koper en vanwege een lopende herzieningstermijn wordt de koopsom vermeerderd met BTW.

LOCATIE:
Culemborg, handels- en vrijstad sinds 1318, ligt centraal in Nederland in de provincie Gelderland aan de rivier de Lek. Culemborg heeft momenteel bijna 28.000 inwoners en ruim 1.650 bedrijven. De industrie is voornamelijk gevestigd op de bedrijventerreinen Pavijen I tot en met IV.
Het bedrijventerrein Pavijen is vernoemd naar het verdronken dorp Paveie. Het terrein is gelegen aan de zuidwestzijde van Culemborg met directe ontsluiting op de provinciale weg N320.

Het bedrijfsverzamelgebouw “Handelscentrum Mercator” ligt op slechts 8 minuten loopafstand van het trein- en busstation van Culemborg. Binnen 6 minuten rijdt u op de autosnelweg A2 richting Utrecht of ’s-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Pavijnen I t/m IV’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-2’.
De voor ‘Bedrijf - 2‘ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a bedrijven, die zijn genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten behorend bij het bestemmingsplan, onder de milieucategorieën 1, 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2, waarbij de in deze bijlage opgenomen afstand als minimale afstand aangehouden dient te worden. Uitgezonderd zijn geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen;
b grootschalige detailhandel in de vorm van detailhandel in auto’s, boten en caravans;
c productiegebonden detailhandel als ondergeschikte functie van de onder a genoemde omschrijving;
d opslag en uitstalling en kantoordoeleinden ten dienste van de onder a genoemde omschrijving.

Voor de volledige tekst en meer informatie inzake de bestemming verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.

Disclaimer:
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 130.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
123 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 9.918 per jaar
Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beesdseweg 3 - 6

€ 130.000 k.k.