• Verkocht onder voorbehoud

Voorstraat 22 2611 JR Delft

Prijs op aanvraag Veiling

Omschrijving

Aan een van de mooiste grachten van Delft treft u dit statige Rijksmonument met brede lijstgevel. Een mooie belegging voor de lange termijn. De bestemming is zeer ruim, wonen, kantoor, vrijwel alles is mogelijk.
Thans in gebruik als huisvesting voor de sociaal maatschappelijke doelgroep en ingedeeld in 39 kamers, verdeeld over circa 1194m2 vloeroppervlak. Gelegen op een uitzonderlijk groot perceel van 1.035 m2 eigen grond met grote achtertuin van circa 275m2.

Het betreft 6 studio's met eigen kitchenettes en sanitair, 26 slaapkamers, diverse woonkamers, keukens en ruime sanitaire voorzieningen.

In vermoedelijk eind jaren 80 - begin jaren 90 is er aan de achterzijde aangebouwd. De staat van onderhoud is overwegend goed. Het sanitair is op de tweede verdieping na in circa 2018 vernieuwd en geheel up to date.

Indeling:
Voor de indeling verwijzen we naar de bijgevoegde plattegronden.

Bestemming:
De bestemming van het grachtenpand is in het vigerend bestemmingsplan opgenomen als Gemengd
Creatief Grachtengebied. De gebruiksmogelijkheden zijn daarmee zeer uitgebreid, wonen, dienstverlening,
kantoor, bedrijf, culturele voorzieningen en maatschappelijke voorzieningen zijn allen mogelijk. Voor nadere informatie raadpleegt u het bestemmingsplan.

Rijksmonument:
Patriciërshuis met brede lijstgevel van zeven vensterassen (XVIIId). Rijk gesneden deur met bovenlicht en omlijsting alsmede gesneden kroonlijst in late Lodewijk XVI-vormen. Vensters met geprofileerde omlijstingen en ramen met gesneden middenstijlen. Stoep met stoeppalen en fragmenten van stoephek met Empiremotieven. Bezit inwendig: Lodewijk XVI houten trapleuning met eindbaluster; gecanneleerde kolom bekroond door vaas.

Verkoopprocedure:
Verkoop geschiedt volgens een bijzondere procedure. Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld de panden te bezichtigen op vastgestelde dagen en vervolgens tot uiterlijk vrijdag 3 juli 2020, 12.00 uur in de middag (C.E.T) in de gelegenheid gesteld nader onderzoek te doen en een bieding te doen.

Bezichtigingen worden uitgevoerd op afspraak met gegadigden, de bezichtigingsdagen zijn gepland op 4 juni en 8 juni 2020.

Voor gegadigden die op de bezichtigingsdagen zijn geweest bestaat er de mogelijkheid vervolg bezichtigingen te doen op individuele basis, in de periode 15 juni tot en met 19 juni 2020.

Biedingen kunnen uitsluitend worden uitgebracht middels een volledig ingevuld en ondertekend biedingsformulier in een gesloten envelop ten kantore van Notariskantoor Rosenberg Polak. Op de envelop dient duidelijk vermeld te zijn dat het een bieding op de Voorstraat 22 te Delft betreft, alsmede naam en adres van de bieder. Het biedingsformulier dient namens de gegadigde te worden ondertekend door de daartoe bevoegde persoon of personen. Degene die het biedingsformulier heeft ondertekend staat ervoor in dat hij (tezamen met eventuele mede ondertekenaars) bevoegd is de gegadigde rechtsgeldig te vertegenwoordigen, bij gebreke waarvan de ondertekenaar(s) zelf gebonden is/zijn aan de uitgebrachte bieding. Tijdens een besloten overeenkomst worden de gesloten enveloppen geopend door een notaris of diens waarnemer verbonden aan voormeld kantoor. Er wordt uiterlijk vijf werkdagen na de besloten bijeenkomst een proces-verbaal opgemaakt van de biedingen. Het proces-verbaal zal niet aan de gegadigden worden vrijgegeven.

De uit te brengen bieding dient onvoorwaardelijk en onherroepelijk te zijn, bedragen worden uitgedrukt in euro’s, als absoluut getal vermeld en niet gerelateerd aan een ander aanbod. De biedingen zijn “kosten koper”. Een bieding zal niet omvatten kosten zoals notariskosten, belastingen zoals overdrachtsbelasting en dergelijke. Deze zijn bovenop de bieding verschuldigd. Een aanbod in strijd hiermee is ongeldig. Een aanbod kan niet eenzijdig door een bieder worden ingetrokken en blijft geldig tot de verkoper gunt of vaststaat dat niet aan een van de bieders wordt gegund.
De verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning, er is uitdrukkelijk geen verplichting van verkoper aan de hoogste bieder te verkopen.

Verkoop vindt uitdrukkelijk plaats onder voorbehoud van onherroepelijke toestemming van het college sanering zorginstellingen en onder voorbehoud toestemming Raad van Bestuur en Raad van Toezicht van verkoper. Verkoper heeft het recht deze koopovereenkomst bij ontbreken van de benodigde toestemming kosteloos conform het gestelde in artikel 15 van de koopovereenkomst te ontbinden indien de onherroepelijke toestemming niet uiterlijk woensdag 30 september 2020 door verkoper is verkregen.

Bericht aangaande de eventuele gunning vindt per email plaats uiterlijk vrijdag 10 juli 2020. Eigendomsoverdracht, leeg en vrij van huur en gebruik op 14 oktober 2020.

De overeenkomst wordt gesloten op basis van de in de bijlagen bij informatie brochure geleverde concept koopovereenkomst en concept leveringsakte met daarin bijzondere bepalingen waaronder de "as is" clausule.

Bijlagen buiten deze informatie brochure:
- Biedingsformulier
- Afschrift eigendomsbewijs
- Meetrapport Voorstraat 22
- WOZ gegevens
- MJOP Voorstraat 22
- Vragenlijst deel B
- Concept koopovereenkomst
- Concept akte van levering Voorstraat 22
- Brief Monument Voorstraat 22
- Brief Voorstraat Gemeente Delft

N.B. De maten en gegevens in deze brochure zijn indicatief. Alle informatie en de bijlagen zijn met zorg
samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons expliciet geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan
de vermelde gegevens recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatie niet als aanbieding
of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Beschikbaar per 2-11-2020
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
1.192 m²
Perceel
1.035 m²

Energie

Voorlopig energielabel
F

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Beleggingsobject

Huurders
32 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voorstraat 22

Prijs op aanvraag Veiling