Noordeinde 90 2514 GM Den Haag

€ 1.100.000 k.k.

Omschrijving

****Belegging****

Adres:
Noordeinde 90, 90A, 90B, 2514 GM Den Haag

Locatie:
Het object is gelegen in de historische en exclusieve winkelstraat het Noordeinde, nabij het Koninklijk Paleis.

Het Noordeinde is het verlengde van de winkelstraat de Hoogstraat en wordt, naast internationale retailers, gekenmerkt door de vele boetieks, kunst- en antiekzaken, juweliers en restaurants.

In het gedeelte van het Noordeinde waar het object is gesitueerd zijn retailers zoals Coffee Company, ZARA Home, Oger, Schaap & Citroen gevestigd.

Parkeergelegenheid
Aan de openbare weg zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Op loopafstand van het Noordeinde zijn diverse parkeergarages gelegen. (Noordeinde, Parkstraat)

Openbaar vervoer
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is optimaal te noemen. De bus- en tramhalten zijn op loopafstand gelegen. Het centraal station is per openbaar vervoer binnen 5 minuten bereikbaar vanwaar diverse treinen, bussen en trams vertrekken.

Kadastrale gegevens
Locatie :Noordeinde 90, 90A, 90B
Gemeente :’s-Gravenhage
Sectie :D
Nummer :93
Grootte :107m²
Omschrijving :Wonen
Eigen grond :Ja
Publiekrechtelijke
Beperking :Er zijn geen beperkingen bekend in de Basisregistratie Kadaster

Object/gebruik
Het betreft een bedrijfsruimte op de begane grond welke momenteel in gebruik is als restaurant. Het huurcontract loopt tot 31 augustus 2025.

Begane grond 104m² BVO, 86m² VVO.
Kelder 56m² BVO, 32,5 VVO

Het betreft een verhuurd appartement op de 1e etage van 97,2 GBO, 123 BVO m² met achterbouw. Het betreft een huurcontract voor onbepaalde tijd.

Het betreft een verhuurd appartement op de 2e etage van 43,1m² GBO, 53,1 BVO. Het betreft een huurcontract voor onbepaalde tijd.

Toegang naar de appartementen via de bedrijfsruimte.

Opleveringsniveau
Het object zal in de huidige, geheel verhuurde, staat worden verkocht. 2 jaar geleden heeft er een verbouwing plaats gevonden met officiële bouwvergunning.

Huursituatie
Begane grond, bedrijfsruimte
€ 2.250,= per maand te vermeerderen met B.T.W.

1e etage
€ 1.500,= per maand

2e etage
€ 750,= per maand

Onderhoud status
De appartementen zijn twee jaar geleden gerenoveerd en o.a. voorzien van nieuwe keukens, boilers, badkamer (1e etage), elektra eigen groepenkast in de appartementen.

Momenteel is er één elektra meter en één gasmeter voor gehele pand.

Transportdatum
In overleg

Zekerheidstelling
Ter grootte van 10% van de koopsom. Koper zal een waarborgsom/bankgarantie stellen van binnen 3 weken na het rechtsgeldig ondertekenen van de koopbevestiging door koper en verkoper.

Project Notaris
Matzinger Eversdijk Notarissen Den Haag

Ouderdomsclausule
In de koopakte zal de volgende ouderdomsclausule worden opgenomen: “Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkocht object meer dan 70 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe gebouwen. Tenzij de verkoper de kwaliteit hiervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in de voor de funderingen, de vloeren, de leidingen, voor de elektriciteit, water en gas en riolering. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in te verwachten gebruik.”

Asbestclausule
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper.

Honorarium
Mocht door bemiddeling Röttgering NVM Makelaars een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen honorarium verschuldigd zijn.

Inlichtingen:
Röttgering NVM Makelaars
070 324 55 66 /

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.100.000 kosten koper
Aangeboden sinds
23 juni 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1907

Oppervlakten

Oppervlakte
336 m²
Perceel
107 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Noordeinde 90

€ 1.100.000 k.k.