Newtonstraat 409 -423 2562 KM Den Haag

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Bedrijfsgebouw bestaande uit acht appartementsrechten (totaal circa 948 m² VVO) verdeeld over drie bouwlagen voorzien van een buitenruimte (circa 217 m² BVO) gelegen in de levendige en veelzijdige stadswijk Valkenboskwartier aan de Newtonstraat 409-423 te Den Haag.

Het bedrijfsgedeelte van het gebouw is momenteel nog in gebruik door de huidige eigenaar en van de vier bovengelegen appartementen zijn er thans twee verhuurd. Het gebouw leent zich uitstekend voor transformatie naar bijvoorbeeld meerdere woningen / appartementen eventueel in combinatie met kantoor-/bedrijfsruimte. Het vigerende bestemmingsplan geeft de bestemming ‘gemengd - 4’, waar onder andere de navolgende functies zijn toegestaan: detailhandel, wonen, dienstverlening, kantoor en maatschappelijke- en culturele voorzieningen. Indien gewenst behoort overname van de (vastgoed)vennootschap tot de mogelijkheden.

LOCATIE
Het gebouw is gelegen in de veelzijdige en levendige stadswijk het Valkenboskwartier, welke in 2002 is aangewezen als gemeentelijk beschermd stadsgezicht. Grenzend aan de lange winkelstraat de ‘Weimarstraat’ met een mooie mix aan gezellige winkels, eetcafés en cultuur. Met de tram of de fiets sta je zo op het strand, in het centrum of op het station van Den Haag.

BEREIKBAARHEID
Het gebouw is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het is gelegen vlakbij de S100, een stadsroute in Den Haag, die een prima ontsluiting geeft richting de binnenstad van Den Haag en de snelwegen A12, A4, A13 en A44 (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht). De dichtstbijzijnde bushalte is in de Weimarstraat (lijn 21) en tramhalte in de Cartesiusstraat (lijn 12).

KADASTRALE INFORMATIE
Gemeente : ‘s-Gravenhage
Adres : Newtonstraat 409-423 en Kepplerstraat 260-262 (deels)
Sectie en nummers : AM 8765 (A1-A2), 8766 (A1-A2) , 8767 (A1-A4), 6543 (A7-A8)
Eigendomssituatie : volledig eigendom

BESTEMMINGSPLAN
De huidige bestemming is ‘Gemengd - 4’ en valt onder de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan “Regentesse-/Valkenboskwartier” (integrale herziening) d.d. 17 november 2016. Voor het volledige bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website van de huidige bestemming en indeling leent het gebouw zich uitstekend voor transformatie naar bijvoorbeeld meerdere woningen/appartementen eventueel in combinatie met kantoor-/bedrijfsruimte.

De verkoop zal geschieden in de feitelijke, deels verhuurde, bouwkundige, milieukundige, commerciële en technische staat (‘as is, where is’). Het is mogelijk het gebouw te bezichtigen; hiervoor kunt u zich aanmelden via de digitale dataroom. Indien u geïnteresseerd bent en een bieding wilt uitbrengen, kunt u dit per e-mail op kenbaar maken.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1907

Oppervlakten

Oppervlakte
948 m²

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Huurders
2 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Newtonstraat 409 -423

Prijs op aanvraag