• Verkocht onder voorbehoud

Morsestraat 30 6716 AH Ede

€ 585.000 k.k.

Omschrijving

Wonen en werken combineren? Dan is deze kantoorruimte met bijbehorende magazijn/opslagruimte en bovengelegen woning mogelijk iets voor u. De woning kan ook als kantoorruimte worden gebruikt! De ruimte op de begane grond bestaat uit circa 158 m² kantoorruimte en circa 48 m² magazijn/opslagruimte. Dit object is gunstig gelegen op bedrijventerrein De Frankeneng. Aan de achterzijde zijn 5 studentenwoningen gerealiseerd die ook als kantoorruimte gebruikt kunnen worden! De huurinkomsten hiervan bedragen in totaal € 1.850,00 per maand, inclusief gas, water en elektra. Dit betreft een situatie welke gedoogd wordt door de Gemeente Ede. De drie afzonderlijke objecten zijn ook eenvoudig om te zetten naar één bedrijfspand met één ingang, mocht er (in de toekomst door uitbreiding) meer ruimte nodig zijn.

De locatie wordt gekenmerkt door haar diversiteit van aanwezige bedrijven en uitstekende bereikbaarheid. Het is gelegen nabij de Galvanistraat/Frankeneng, de doorgaande weg op het bedrijventerrein. In de nabijheid bevinden zich de op- en afritten van de Rijkswegen A12 en A30. Via de A30 is de Rijksweg A1 optimaal te bereiken. Het station Ede/Wageningen ligt op fietsafstand en de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 450 meter afstand.

Om een juiste indruk te krijgen van dit woon/werkobject is een bezichtiging absoluut aan te raden.

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 586 m², als volgt verdeeld:
•circa 158 m2 aan kantoorruimte op de begane grond;
•circa 48 m2 aan magazijn-/opslagruimte op de begane grond;
•circa 147 m2 woon-/kantoorruimte op de eerste verdieping;
•circa 233 m2 aan studentenkamers aan de achterzijde van de eerste verdieping. Deze ruimte kan ook als kantoorruimte gebruikt worden!

Bovenstaande ruimtes (/adressen) zijn eenvoudig te gebruiken als één kantoorruimte, door het aanbrengen van kleine aanpassingen.

Kantoor Morsestraat 30 bestaande uit: Showroom; 3 kantoorruimten; Ruime keuken; Groot magazijn, toilet en inloopkast.
Kantoor Morsestraat 30B begane grond bestaande uit: Grote vergaderzaal met ingebouwde badkamer; keuken en 2 toiletunits met centrale fontein.
Kantoor Morsestraat 30B eerste verdieping bestaande uit: 4 kantoorruimten; Archiefkamer/badkamer; Grote centrale ruimte met bar en open keuken.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Indeling woning
Middels eigen voordeur (of middels de tussendeur naar Morsestraat 30) en via de trap in de royale ontvangsthal van de woning op de bovenverdieping gekomen, heeft u toegang tot diverse vertrekken. U vindt hier onder andere een bijkeuken met aansluiting voor een wasmachine, toiletruimte met ‘zwevend’ toilet en fontein, de complete badkamer met een ligbad, wastafel, douchehoek en designradiator en een tweetal slaapkamers.

De royale woonkamer, welke voorzien is van grote raampartijen zorgt voor enorm veel lichtinval. In de woonkamer bevindt zich de open keuken welke beschikt over een kookeiland en praktische inbouwapparatuur. Aan de woonkamer grenst het heerlijke, ruime balkon welke middels de schuifpui zorgt voor een mooie eenheid tussen de woonkamer en het balkon.

LET OP: De woning kan ook gebruikt worden als kantoorruimte.

Voorzieningen
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, gedeeltelijk verhuurde (studenten)kamers voor in totaal € 1.850,00 per maand inclusief gas, water en elektra.

Energielabel
Morsestraat 30 is een energielabel A.
Morsestraat 30 A is een energielabel A.
Morsestraat 30 B is een energielabel B.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Ede.
Sectie: D
Nummer: 8960.
Perceeloppervlakte: 537 m².

Bouwjaar
2005.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Vraagprijs
€ 585.000,00 kosten koper.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Notaris
Ter keuze koper.

Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Aanvaarding
In overleg.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Overige condities
Koopovereenkomst conform model notariaat.

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 585.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 645.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
586 m²
Perceel
537 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 50.000 per jaar
Huurders
4 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Morsestraat 30

€ 585.000 k.k.