Dijkstraat 36 -38 8801 LW Franeker

€ 750.000 k.k.

Omschrijving

Dijkstraat 32 t/m 38 & Godsacker 41 te Franeker.

BELEGGINGSPAND (winkel/mogelijkheden voor woningen op de begane grond en verdiepingen)
In de prachtige binnenstad van Franeker staat dit winkel-/woongebouw, welke aan de achterzijde grenst aan de historische stadsgracht. Het pand heeft een oppervlakte van totaal circa 775 m² waarbij het grootste gedeelte is gesitueerd aan de Dijkstraat, maar het pand loopt door tot aan de Godsacker.

De begane grond is tot voor kort in gebruik geweest als winkel (Intertoys) en heeft een oppervlakte van circa 412 m² met daarbij een magazijnruimte van circa 98 m². Het woongedeelte met een oppervlakte van circa 265 m² bevindt zich op de 1e en 2e verdieping en is in de huidige situatie te betreden via de Godsacker. Het gehele pand wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd.

Binnen het bestaande bestemmingsplan is een breed scala aan functies/bestemmingen mogelijk, waarbij wonen op de begane grond ook is toegestaan. Het is dan ook mogelijk om het volledige pand aan te passen en te transformeren naar wooneenheden. We zoeken een ontwikkelende belegger die met een eigen visie het pand transformeert naar zijn volledige potentieel.

Huidige indeling
Begane grond: commerciële ruimte van circa 412 m² met een frontbreedte van circa 22 meter. De winkelruimte is voorzien van een tweetal ruime kantoorruimten, een toiletruimte, een buitenterras en een achtertuin (beide grenzend aan de stadsgracht). De garage met een oppervlakte van circa 40 m² is gesitueerd aan de Godsacker en is voorzien van zowel een loopdeur als een elektrische sectionaldeur. De toegang tot de bovenwoning bevindt zich ook aan de Godsacker.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot het platte dak, 1e slaapkamer van circa 11 m², eetkamer inclusief keukenopstelling, toiletruimte en woonkamer met balkon. Vanaf het balkon is er prachtig uitzicht over de historische stadsgracht. Via de overloop is de 2e slaapkamer te betreden. Deze heeft een oppervlakte van circa 33 m². De twee magazijn-/bergruimten op deze verdieping zijn beide te bereiken via de garage op de begane grond en hebben een oppervlakte van circa 48 m² en 74 m².

Tweede verdieping: overloop met toiletruimte en drie inbouwkasten, een badkamer van circa 5,5 m² en vier slaapkamers met een oppervlakte van respectievelijk 11 m², 7 m², 9 m² en 15 m².

Bestemming
Het pand valt onder het vigerende bestemmingsplan Franeker Binnenstad en heeft als bestemming “enkelbestemming gemengd-2”. Dit houdt in dat er een breed scala aan bestemmingsmogelijkheden zijn. De maximale bouwhoogte is 11 meter en de maximale goothoogte is 7 meter.

Voorzieningen
Het object is voorzien van alarminstallatie, meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen, cv-ketel, keuken/pantry en toiletvoorzieningen.

Vraagprijs
€ 750.000,- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg

Bijzonderheden
- het pand valt binnen het beschermde stadsgezicht
- bouwjaar volgens BAGviewer: 1900

Bezichtigingen en aanvullende informatie uitsluitend via Hoekstra Bedrijfsmakelaars, telefoonnummer 058 - 233 73 37.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Hoekstra Bedrijfsmakelaars' is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Hoekstra Bedrijfsmakelaars' geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
775 m²
Perceel
592 m²

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 265 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dijkstraat 36 -38

€ 750.000 k.k.