Lange Vorststraat 20 - 22 4461 JP Goes

€ 425.000 k.k.

Omschrijving

Investment memorandum bestaande uit een verhuurd winkelpand aan de Lange Vorststraat in Goes. Het object is gelegen in hartje centrum Goes met in de directe omgeving gerenommeerde winkelketens zoals The Sting, Kruidvat, HEMA, H&M, etc.

Een interessante beleggingspropositie; huurder Face 2 Dames Mode heeft nog een langjarig contract tot 2024. De totale huurinkomsten bedragen € 41.079,96,- op jaarbasis. Verder zijn er mogelijkheden om de leegstaande bovenwoning nieuw leven in te blazen.

In het kort:
- Lange Vorststraat 20-22 (4461 JP) Goes
- verhuurde winkel met bovenwoning
- vraagprijs € 425.000,- k.k.
- winkelruimte 150 m2 VVO
- perceel 158 m2
- kadastraal bekend Goes D 4187

Locatie en bereikbaarheid:
Het geheel ligt in het kernwinkelgebied van Goes, uitstekend gelegen in één van de vele gezellige winkelstraatjes van Goes. Met veel historische panden, ruime winkelstraten en gezellige steegjes is Goes een echte winkelstad. Bekende winkelketens en lokale ondernemers zorgen samen voor een divers winkelaanbod.

Goes:
Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten.

Indeling:
Begane grond: verkoopruimte en aansluitend opslag, toilet, keuken en klein kantoor.

1e verdieping: boven de winkel bevindt zich een gedateerde en leegstaande bovenwoning welke middels een dakluik bereikbaar is.

Voorzieningen:

- Winkelpui veiligheidsglas;
- CV-ketel Intergas 2017;
- Warmtegordijn;
- Noodverlichting aanduiding;
- Airco cassette Mitsubishi;
- Systeemplafonds met verlichting;
- Rolluik;
- Geluidinstallatie;
- Plafondverwarming;
- Keukenblok;
- Toilet.

Afmetingen:
Verkoopruimte : 134 m2 VVO
Opslag/kantoor/sanitair : 16 m2 VVO

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Goes
Sectie : D
Nummer : 4187
Grootte : 158 m2

Vraagprijs:
€ 425.000,- kosten koper.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 8% overdrachtsbelasting.

Oplevering:
In overleg.

Huurgegevens:
Het object wordt verkocht inclusief de lopende huurovereenkomst.

Huurder : eenmanszaak Face 2 Dames Mode
Ingangsdatum : 19 februari 2014
Expiratiedatum : 31 januari 2024
Duur : 5 jaar
Actuele huur (2020) : € 41.079,96 excl. BTW per jaar
Opzegtermijn : 12 maanden
Bankgarantie : ad. € 13.612,50

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Zakelijke lasten:
Onroerende zaakbelasting (OZB) : n.n.b.
Rioolheffing : n.n.b.
Watersysteemheffing : n.n.b.

Bestemming:
Het geheel is gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan 'Binnenstad-Centrum', dat is vastgesteld op 19 april 2001 en geheel onherroepelijk. De bestemming van het geheel is centrumgebied. Dit is een brede bestemming waarbinnen vestiging van kantoren, detailhandel en maatschappelijke doeleinden mogelijk is.

Energielabel:
Energielabel A, index 0,85.

Bodemgegevens:
Volgens een uitdraai van het Nazca Solutions, Provincie Zeeland en aangesloten gemeenten zijn er geen bodembedreigende activiteiten aangetroffen bij de locatie.

Milieu:
Een asbestrapportage is beschikbaar in de dataroom.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van het standaard NVM model.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 539.500 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²
Perceel
158 m²

Energie

Energielabel
A 0,85

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 41.079 per jaar
Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Vorststraat 20 - 22

€ 425.000 k.k.