Cort van der Lindenlaan 19 3843 VK Harderwijk

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

TE KOOP | woningbelegging hoekwoning in Harderwijk (en eventueel tweetal woningen Zutphen)

De woning is gunstig gelegen in een rustige woonstraat met veelal bestemmingsverkeer in de woonwijk "De Wittenhagen". Op korte afstand van het winkelcentrum, scholen, sportaccommodaties, uitvalswegen, de bossen en het centrum van Harderwijk. Aan de Cort van der Lindenlaan 19 in Harderwijk bieden wij namens onze opdrachtgever deze hoekwoning in verhuurde staat aan. De woning bevindt zich op een perceel van 260 m² en heeft een woonoppervlakte van 78 m².
Namens verkoper mogen wij tevens een woningbelegging aan de Vierakkerweg 42 en 46 in Zutphen aanbieden. Voor meer informatie treft u een separate presentatie van deze woningen op Funda in Business.

Ligging
De woning is gunstig gelegen in een rustige woonstraat met veelal bestemmingsverkeer in de woonwijk "De Wittenhagen". Op korte afstand van het winkelcentrum, scholen, sportaccommodaties, uitvalswegen, de bossen en het centrum van Harderwijk.

Indeling
Begane grond:
Hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toilet met fonteintje, woonkamer en keuken.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers badkamer voorzien van douche.

Tweede verdieping:
Vliering

Kadastrale gegevens
Gemeente: Harderwijk
Sectie: D
Nummer: 4956
Oppervlakte: 260m²

Opleveringsniveau
Het perceel en de opstallen worden opgeleverd in de huidige fysieke, juridische staat en in verhuurde staat.

Verkoopproces
Dit perceel zal worden verkocht door middel van een inschrijving. De inschrijvingstermijn duurt tot 3 december 2021 12.00 uur.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring verkoper.

Verkoopinformatie
Verkoper vindt het van groot belang dat de kopende partij zorgvuldig omgaat met de belangen van de huurder(s), dat koper bonafide is, goed verhuurderschap zal betrachten en voortzetten. De IVBN Gedragscode verkoop huurwoningen is derhalve van toepassing bij de verkoop. Gunning vindt plaats op basis van prijs en screening van kopende partij. Koper dient zich aantoonbaar als goede verhuurder te hebben gedragen.

Heeft u interesse in deze fraaie belegging?
Uitgebreide verkoopinformatie en het biedingsformulier treft u aan in de dataroom.

Voor toegang tot de digitale dataroom verzoeken wij u ons een e-mail te sturen naar REBO Bedrijfsmakelaars, met uw contactgegevens en het verzoek tot toegang tot de dataroom.

De uiterste biedingsdatum is 3 december 2021 tot 12.00 uur.

Bezichtiging
Er is een bezichtigingsmoment ingepland op 24 november a.s. Bezichtiging is uitsluitend mogelijk NA aanmelding voor bezichtiging. Onze medewerkers zullen u vervolgens een afspraak voor u plannen op een beschikbaar tijdslot.

===============================================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als koper naar alle zaken die voor hem bij aankoop van belang zijn. Daarom is het voor koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakten

Oppervlakte
78 m²

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Cort van der Lindenlaan 19

Verkoop bij inschrijving