Heerbaan 17 6097 AV Heel

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op dinsdag 13 oktober 2020, bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via de website van BOG Auctions, uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot 12 oktober 2020 mogelijk via het biedformulier op de website van BOG Auctions.

VEILENDE NOTARIS:
VDB Advocaten Notarissen
Mr. A.W. Kuijpers, waarnemende het vacante protocol van mr. J.F. Verlinden
Eindhovenseweg 126
5582 HW WAALRE
Postbus 193
5580 AD WAALRE

Dit dossier is in behandeling bij mevrouw W. van Straten en mevrouw mr. S. van Baalen.

OMSCHRIJVING REGISTERGOED:
In het centrum van Heel gelegen, representatief kantoorgebouw (geheel verhuurd) met parkeergelegenheid op eigen terrein.

KADASTRALE GEGEVENS:
Kadastraal bekend gemeente Heel en Panheel, sectie C, nummer 4384, groot 21 are en 80 centiare en gemeente Heel en Panheel, sectie C, nummer 4385, groot 1 are en 95 centiare.

HUURGEGEVENS:
Ingang huurovereenkomst: 1 februari 2014;
Actuele huurstroom: € 145.321,68;
Huurperiode: 10 jaar;
Expiratiedatum: 31 januari 2024;
Optie voortzetting: 5 jaar, tot 31 januari 2029;
Opzegtermijn: tenminste één jaar.

Voor de precieze huurgegevens wordt verwezen naar de huurovereenkomst in de dataroom bij deze veiling.

LOCATIE:
De kern Heel heeft een lokaal verzorgend karakter Zo zijn er in de directe omgeving onder andere een optiek, foto --/ fietsenwinkel, vestiging Rabobank, Jumbo, juwelier en diverse kantoren gelegen. Het object is gelegen aan een doorgaande weg in het centrum van Heel Er zijn prima verbindingswegen naar
de N 280 en de N 273 De op en afritten van de A 2 Maastricht Eindhoven zijn op slechts 6 autominuten afstand gelegen

INDELING:
Begane grond: centrale entree, ontvangsthal voor cliënten, lift, trappenhuis, diverse kantoorkamers, pantry trappenhuis, spreekkamers, directiekamer, toiletgroep, invalidetoilet, magazijn, achteringang;
1e Verdieping: pantry / kantineruimte, een viertal kantoortuinen, diverse vergaderruimten, lift, dubbel trappenhuis, toiletgroepen;
2de Verdieping: tweetal kantoortuinen, dakterras, toiletgroep, dubbel trappenhuis, lift;
3de Verdieping: bibliotheekruimte met vide, een viertal grote kamers, lift, dubbel trappenhuis.

Aan de indeling alsmede de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

AFMETINGEN:
Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte: 1.356 m² (conform huurovereenkomst).

PARKEREN:
Parkeergelegenheid (circa 34 parkeerplaatsen) op eigen terrein, voorzien van omheining, verharding en twee toegangen vanaf de openbare weg. Op het parkeerterrein is een fietsenberging aanwezig.

BESTEMMING:
Conform het onherroepelijk bestemmingsplan Heel-Panheel (vastgesteld 27 mei 2015) heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Centrum en de Functieaanduiding kantoor, de gebiedsaanduiding Milieuzone-Grondwaterbeschermingsgebied (freatisch) en Gebiedsaansduiding Milieuzone-Roerdalslenk.
Volgens de bestemmingsregels zijn de aangewezen gronden bestemd voor:
- wonen;
- publieksgerichte maatschappelijke functies;
- publieksgerichte cultuur en ontspanning;
- publieksgerichte dienstverlening;
- kantoor publieksgericht met baliefunctie;
- uitsluitend ter plaatse van de aanduiding "kantoor", niet publieksgerichte kantoren;
- wegen en paden, groenvoorzieningen en parkeervoorzieningen.

VOORZIENINGEN / SPECIFICATIES:
- Voorzien van liftinstallatie en trappenhuizen
- Deels voorzien van zonwering / screens
- Voorzien van alarm, brandblussers, systeemplafonds, stoffering, pantry’s, centrale verwarming (inregelbaar per kamer), deels airconditioning / deels topkoeling, houten kozijnen v.v. dubbel glas en noodverlichting.

GEBRUIKSSITUATIE / HUURSITUATIE:
Het object wordt ten tijde van de juridische levering in verhuurde staat geleverd aan de nieuwe eigenaar.

OMZETBELASTING-OVERDRACHTSBELASTING:
Voor de fiscale aspecten wordt verwezen naar de Bijzondere Veilingvoorwaarden bij deze veiling..

KETTINGBEDING:
In de akte van levering wordt een kettingbeding opgenomen. Indien de kopers voornemens zijn tot het (laten) bouwen van één of meer appartementen op het verkochte, vindt er een naverrekening over de grondprijs plaats. Voor de precieze redactie wordt verwezen naar de bijzondere veilingvoorwaarden.

DISCLAIMER:
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Heerbaan 17 te Heel (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BOG Auctions / Makelaarskantoor treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
1.356 m²
Perceel
2.375 m²

Energie

Energielabel
B 1,13

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
34 niet-overdekte parkeerplaatsen

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 145.322 per jaar
Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heerbaan 17

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag