• Onder bod

De Spiegel 11 3341 CA Hendrik-Ido-Ambacht

€ 255.000 k.k.

Omschrijving

BETREFT
Verhuurd beleggingsobject met een mooi rendement op een uitstekende locatie in Hendrik-Ido-Ambacht.
In een kleinschalig blok met diverse dienstverleners bieden wij deze recentelijk verhuurde zelfstandige praktijk / kantoorruimte aan.

De Spiegel 11 is gelegen in de buurt Kruiswiel. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. Het betreft een 3-onder-1 kap waarvan het de linkerhoek betreft. In de naastgelegen panden bevindt zich een tandartspraktijk en een mondhygiënist.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Deze kantoor annex praktijkruimte ligt midden in de wijk centrum van Ambacht met alle voorzieningen zoals winkelcentrum de Schoof, bushaltes en rijkswegen A15 en A16 binnen handbereik.

OPLEVERINGSNIVEAU
-Airconditioning
-Laminaatvloeren
-Geheel voorzien van dubbel glas
-CV-ketel uit 2016

INDELING
Op de begane grond is er een ruime hal/entree met toilet, meterkast en receptie. De receptie is ruim opgezet en voorzien van een keuken. De entree biedt tevens toegang tot een spreekkamer welke ook als wachtruimte dienst kan doen en een grotere spreekkamer in L-vorm.

Op de eerste verdieping is er een grote vergaderruimte met dakkapel welke voor veel daglicht zorgt. Daarnaast zijn er diverse opslagkasten en een berging met fonteintje met mogelijke opstelplaats voor de server.

OPPERVLAKTE
Ca. 100 m2.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

HUUROVEREENKOMSTEN
Het pand is als volgt verhuurd:
Huurder: Happy Move BV (Zorgverlening);
Expiratiedatum lopende huurtermijn: 30-06-2022 (ingangsdatum: 1-7-2020)
Verlengingsperiode van één jaar waarna de overeenkomst voor onbepaalde tijd verlengt wordt;
Opzegtermijn: 6 maanden voor het einde van een huurtermijn;
Huuropbrengst: € 15.900,00 per jaar inclusief 6% BTW compensatie.

ZEKERHEIDSSTELLING
Door huurder is een waarborgsom gesteld van € 2.650,00.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan heeft het pand de bestemming: Dienstverlening.

VOORBEHOUD
De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de definitieve goedkeuring van de verkopende partij.

DUE DILIGENCE
Tijdens de due diligence fase van het verkooptraject kunnen kandidaat-koper(s) worden verzocht om een integriteits- en/of solvabiliteitsverklaring te ondertekenen.

NIET EIGEN GEBRUIK
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

KOOPSOM
€ 255.000,-- k.k.

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

AANVAARDING
In overleg.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Hendrik Ido Ambacht;
Sectie: E
Nummer: 6579

BANKGARANTIE
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OVERDRACHTSBELASTING
Over de koopsom is overdrachtsbelasting door koper verschuldigd.

OMZETBELASTING
Over de koopsom is geen omzetbelasting verschuldigd.

NOTARIS
Door koper nader aan te wijzen.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Stadsmakelaar Rotterdam kan geschieden.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 255.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder bod
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Perceel
100 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, busknooppunt op 2000 m tot 3000 m, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 15.900 per jaar
Huurders
1 huurder
Verhuurd
100 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Spiegel 11

€ 255.000 k.k.