Kouvenderstraat 87 6431 HB Hoensbroek

€ 249.000 k.k.

Omschrijving

Belegging. In de kern van Hoensbroek gelegen royaal woon/winkelpand met parkeerterrein aan de achterzijde. Kenmerkend voor de Kouvenderstraat is de charmante mix aan landelijk opererende ketens, gerenommeerde lokale middenstand en gezellige horeca. Naast de supermarkten Plus en Albert Heijn zijn er onder meer een Zeeman, Kruidvat en Jola mode gevestigd. Rondom de Kouvenderstraat liggen een tweetal parkeerterreinen en diverse parkeerhavens waar men met een parkeerschijf kan parkeren.

Hoensbroek is één van de dorpskernen van de gemeente Heerlen en telt bijna 20.000 inwoners (Heerlen ca. 87.000 inwoners). Het centrum van Hoensbroek is goed bereikbaar, de autosnelweg A76 is slechts enkele autominuten verwijdert, alsmede de aansluiting op de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg, welke de parkstad gemeenten met elkaar verbindt.

Het te verkopen object omvat een geheel gemoderniseerd commercieel object. Het object is voorzien van dubbele beglazing, een elektronische toegangsdeur met warmte-/koudegordijn, een alarmsysteem en deels voorzien van airconditioning. Verder beschikking over een systeemplafond, mechanisch ventilatiesysteem, toiletgroepen, pantry en keurig afgewerkte wanden en plafond.

Vanuit de entree toegang tot een fraaie open ruimte met op zijn beurt toegang tot meerder lagen (Souterrain / verdieping 1 en verdieping 2) met spreekkamers, behandelkamers, kleedruimten, opslag, kantoorruimte en op de tweede verdieping de ruimte alwaar opstelling van de techniek.

Huurstromen / huurdersinformatie
De huurder (welke het gehele object huurt) betreft LadyLine welke een huurovereenkomst is aangegaan per 1 mei 2019 voor 5 jaar met een optie tot verlening van 5 jaar. De huurstroom bedraagt € 22.000,- per jaar (met jaarlijkse indexering), er is geen btw van toepassing.

Aanvaarding
In onderling overleg in geheel verhuurde staat.

Energielabel
Label A+ geldig tot 15-02-2031

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 249.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
317 m²
Perceel
155 m²

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kouvenderstraat 87

€ 249.000 k.k.