Kruisweg 1061 2131 CT Hoofddorp

€ 950.000 k.k.

Omschrijving

Beleggingsobject te koop

Object
Te koop, beleggingsobject, zijnde een verhuurde winkelruimte thans ingericht en in gebruik als sportschool gelegen aan de Kruisweg 1061 te Hoofddorp.

Locatie
Het object is gelegen op steenworp afstand van het winkelcentrum Hoofddorp, aan één van de toegangswegen naar het centrum. De bereikbaarheid van dit object is zowel per auto als per openbaar vervoer goed.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Haarlemmermeer
Sectie: C
Nummer: 5500
Appartementsindex: A1
Bouwjaar: 1996

Beschikbaar
Het beleggingsobject bestaat uit circa 580 m² sport-, kleed- en ontvangstruimte. De ruimte is in 2017 door de huurder volledig verbouwd. De vigerende bestemming is “Centrum-2”, bestemd voor diverse doeleinden waaronder, horeca, detailhandel en sport.

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein, direct voor de winkelruimte.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, ‘as is where is’, rekening houdende met de huidige huurovereenkomsten c.q. gebruikers. Verkoper verklaart noch garandeert ten aanzien van het object.

De winkelruimte is verhuurd aan 1 huurder en de huidige huurstroom bedraagt ca. € 67.000,- op jaarbasis. De huurovereenkomst worden na ondertekening van een NDA beschikbaar gesteld (zie ook verkoopproces).

Vraagprijs
€ 950.000,- k.k.

Waarborgsom
Bij verkoop is een zekerheidstelling van koper vereist van 10% van de overeengekomen koopsom in de vorm van een onherroepelijke waarborgsom.

Notaris
Door koper te bepalen.

Vereniging van eigenaars
De ‘Vereniging van Eigenaars Kruisweg 1059 tot en met 1065 te Hoofddorp’ is van toepassing. De gegevens inclusief jaarlijkse bijdrage zijn op aanvraag beschikbaar.

Koopakte
Model verkoper, op te vragen bij Schenk Makelaars.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
Bezichtigen en/of een interne inspectie c.q. opname van het bedrijfspand is slechts mogelijk na overeenstemming over de hoofdverkoopvoorwaarden, dit in verband met de huurder.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

Verkoopproces
Indien u naar aanleiding van dit investment memorandum de overige relevante informatie wenst te ontvangen, waaronder tekeningen, kadastrale gegevens, huurovereenkomsten, e.d. kunt u dit schriftelijk aangeven via Na ondertekening van een NDA zullen wij u vervolgens de informatie doen toekomen. De verkoop vindt plaats middels onderhandse verkoop. Biedingen kunt u per e-mail uitbrengen aan Uw bod dient bij voorkeur onvoorwaardelijk, onherroepelijk en zonder enig voorbehoud te zijn en dient te zijn vergezeld van een zo recent mogelijk uittreksel Kamer van Koophandel, een kopie van de geldende statuten en een kopie van een geldig legitimatiebewijs van de persoon die namens de rechtspersoon ondertekent. Onvolledige biedingen worden niet in behandeling genomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of met uw eigen makelaar.
Koopcontract: Model verkoper, op aanvraag beschikbaar.
Gunning: Verkoper behoudt zich het recht voor het object te verkopen/te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Informatie: Wij hebben ernaar gestreefd dat de informatie zo nauwkeurig mogelijk is, toch moet u ervan uit gaan dat de inhoud slechts indicatief is. Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt en aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
De vrijblijvende aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging tot het uitbrengen van een bieding.

ALLE INFORMATIE IS GEHEEL VRIJBLIJVEND EN ONDER VOORBEHOUD EN HIERAAN KUNNEN GEEN RECHTEN ONTLEEND WORDEN

Schenk Makelaars B.V.
Taurusavenue 183
2132 LS Hoofddorp
Tel.: 023-557 22 88

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 950.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.550.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
580 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kruisweg 1061

€ 950.000 k.k.