Wattstraat 20-22 6372 AL Landgraaf

€ 399.000 k.k.

Omschrijving

Belegging - 3 bedrijfsunits

Wattstraat 20-22 & Ampèrestraat 8 Landgraaf

Algemeen
Het geheel omvat een net bedrijfscomplex met een drietal bedrijfshallen met eigen voor/zijterrein. Twee units zijn langjarig verhuurd. De derde is net vrij gekomen. De objecten zijn goed onderhouden en qua oppervlakten courant te noemen. Details van de verhuurde eenheden zijn op aanvraag beschikbaar.

Wattstraat 20 Het bedrijfsobject is gesitueerd op industrieterrein Strijthagen welk centraal is gelegen in Parkstad en op steenworp afstand van het centrum van Schaesberg. Het geheel bestaat uit een tweetal hallen, kantoorruimte/showroom en royaal voorterrein. De twee hallen hebben een gezamenlijke oppervlakte van circa 192 m². De showroom meet circa 62 m²

Wattstraat 22 (verhuurd) : bedrijfshal van +/- 138 m² en circa 23 m² kantoorruimte, toilet en pantry. Voorts beschikking over een royaal voorterrein. Verhuurd aan Koionline Nederland B.V.

Ampèrestraat 8 (verhuurd) : bedrijfshal van in totaal 191 m² met voorterrein. Het geheel beschikt over een heater, rolpoort, nette vloeren/wanden, verlichtingsarmaturen, pantry en toilet. Naast de bedrijfsruimte ook beschikking over een kantoorruimte. Het voorterrein is beklinkerd en omheind. Verhuurd aan Kabé Wegenbouw.

Vraagprijs
€399.00,- k.k.

Voorbehoud
De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de goedkeuring van de directie van de verkopende partij.

Instrumenterend notaris
Door koper nader aan te wijzen.

Niet eigen gebruik
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over
eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

Onderzoeksplicht
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel
andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. Koper dient deze binnen 2 weken na
overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Ligging
Het object is gelegen op industrieterrein "Strijthagen" op steenworp afstand van de kern van Schaesberg. De locatie kenmerkt zich door een uitermate centrale positie tussen Landgraaf, Heerlen en Kerkrade. Kenmerkend is een veelzijdige samenstelling van bedrijven op lokaal en internationaal vlak. Zo zijn hier onder meer het hoofdkantoor van de Meander Zorggroep, het centrale distributiecentrum van Van Cranenbroek, Dupont Filaments Europe (USA), Vipack (GB) en Mayfran International (USA) gevestigd.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is dankzij de Buitenring Parkstad Limburg (N300) en autosnelweg A76/A79 uitstekend te noemen. Verder zijn diverse bushaltes en het NS station Landgraaf op loopafstand gesitueerd.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'bedrijventerrein Strijthagen', vastgesteld op 27 mei 2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijventerrein'. U dient zelf bij de gemeente Landgraaf te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 399.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 190.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
544 m²
Perceel
1.630 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m

Beleggingsobject

Huurders
2 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wattstraat 20-22

€ 399.000 k.k.