Klipperweg 18 18A-18B 6222 PC Maastricht

€ 1.875.000 k.k.

Omschrijving

Op een centrale locatie op het grootste bedrijventerrein van Zuid-Limburg, Beatrixhaven Maastricht, is dit volumineuze bedrijfscomplex gelegen. Het geheel is gelegen aan de noordoost zijde van de Beatrixhaven en is uitermate goed gesitueerd voor zware industrie middels een eigen spooraansluiting en directe ligging aan de binnenhaven.

Het grootste deel van het complex is thans verhuurd aan Jongeneel B.V. en in gebruik als zijnde groothandel in bouwmaterialen. Dit deel bestaat uit 2 opslagloodsen (hout skeletbouw) met een oppervlakte van circa 3.825 m² en circa 132 m² kantoorruimte.
Direct aangrenzend is een derde vergelijkbare opslagloods gesitueerd met een oppervlakte van 1.740 m² en een maximale vrije hoogte van 9,50 m.
Dit bouwdeel is thans beschikbaar voor verhuur.

Aan de rechterzijde van het perceel zijn de opstallen gelegen welke thans zijn verhuurd aan Repon Dakbedekkingen B.V. Deze opstallen hebben een oppervlakte van circa 788 m² bedrijfsruimte en circa 184 m² volledig vernieuwde kantoorruimte.

Beide huurovereenkomsten kennen een totale huuropbrengst van € 147.829,44 exclusief BTW per jaar.

AANVULLENDE DOCUMENTATIE
Na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring zijn op verzoek o.a. de volgende documenten beschikbaar:
- Bestemmingsplaninformatie
- Kadastraal bericht en kaart
- Huurovereenkomsten
- Huurfacturen
- Asbestrapportages
- Verkennend bodemonderzoek
- Tanksaneringscertificaat
- WOZ-beschikking
- Akte van levering
- Staat van Bedrijfsactiviteiten

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

VOORBEHOUD
De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de goedkeuring van opdrachtgever.

DUE DILIGENCE
Tijdens de due diligence fase van het verkooptraject kunnen kandidaat-koper(s) worden verzocht om een integriteits- en/of solvabiliteitsverklaring te ondertekenen.

NIET EIGEN VERBRUIK
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

VRAAGPRIJS
€ 1.875.000,- kosten koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

INSTRUMENTEREND NOTARIS
Door koper nader aan te wijzen, mits deze kantoorhoudend is te Maastricht.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

DISCLAIMER
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Boek & Offermans Makelaars en haar opdrachtgever echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod wordt opdrachtgever en Boek & Offermans Makelaars niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.875.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
6.669 m²
Perceel
13.728 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en havengebied

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 147.829 per jaar
Huurders
2 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Klipperweg 18 18A-18B

€ 1.875.000 k.k.