• Onder bod

St. Annastraat 23 6524 EC Nijmegen

€ 1.295.000 k.k.

Omschrijving

Op prominente locatie aan het begin van de St. Annastraat gelegen beleggingsobject met 18 verhuurde onzelfstandige studio's met eigen keuken. Dit object is een gemeentelijk monument en heeft een uitstekende ligging ten opzichte van het centrum, NS Station en de Radboud universiteit. Het pand is als stadsvilla gebouwd rond 1900 en is in de jaren '60 in gebruik genomen als kantoorpand. Het object is daarna omgebouwd en in gebruik genomen als (studenten)huisvesting. De totale oppervlakte van het pand bedraagt circa 530 m2!

Dit karakteristieke object is gelegen op een toplocatie in Nijmegen op loopafstand van het stadscentrum. De wijk maakt onderdeel uit van het gewilde stadsdeel Nijmegen-Oost en kenmerkt zich hoofdzakelijk door karakteristieke herenhuizen met diverse functies.

Indeling:
Het object bestaat uit 4 woonlagen met elk eigen voorzieningen zoals gemeenschappelijke toiletten en doucheruimtes.

Souterrain: overloop, stookruimte, doucheruimte, separaat toilet en 3 ruime studio's. Via de overloop toegang tot de inpandige gemeenschappelijke fietsenberging.

Begane grond: ruime entree/ trappenhuis met toegang naar 7 studio's. Op deze verdieping zijn 2 doucheruimtes en 2 separate toiletten aanwezig.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot 4 studio's, doucheruimte en separaat toilet.

Tweede verdieping: overloop met toegang tot 4 studio's, doucheruimte en separaat toilet.

Bestemming
De voor "Gemengd" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Wonen, kantoren, dienstverlening, bedrijven, detailhandel, horeca, en maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan indien wordt voldaan aan de Wet geluidhinder en maatschappelijke voorzieningen niet zijn toegestaan binnen de gebiedsaanduiding veiligheidszone-vervoer gevaarlijke stoffen; bijbehorende voorzieningen zoals verhardingen, terrassen, parkeer- en groenvoorzieningen;
ter plaatse van de aanduiding 'horeca' tevens voor horecabedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1a, 1b en 2a van de Staat van horeca-activiteiten met bijbehorende terrassen;
ter plaatse van de aanduiding "onderdoorgang" voor een onderdoorgang;
ter plaatse van de aanduiding "woning" voor een woning op een achterterrein;
ter plaatse van de aanduiding "beb" voor de bescherming van een waardevolle boom, inclusief wortels en kroonprojectie'; wadi's, water en waterhuishoudkundige voorzieningen, alsmede daarbij behorende voorzieningen zoals duikers, kunstwerken en overbruggingen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar bestemmingsplan: Nijmegen Bottendaal Galgenveld.

Huurinformatie:
De studio's worden verhuurd op basis van huurovereenkomsten met een huidige totale kale contracthuur van circa
€ 87.660,- per jaar.

Oplevering:
- Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het object;
- Het pand maakt thans deel uit van een groter geheel. Verkoper zal het object voor juridische overdracht laten splitsen en als appartementsrecht overdragen. Het concept splitsingsakte ligt ter inzage. Na splitsing bedraagt de bijdrage V.v.E. € 200,- per maand t.b.v. opstalverzekering etc;
- Er behoren geen parkeervoorzieningen bij het object, het achtergelegen parkeerterrein maakt geen deel uit van deze aanbieding.

Bijzonderheden:
- Gemeentelijk monument+
- Bouwjaar circa 1900;
- Internet geheel bekabeld per studio;
- Netto vloeroppervlakte circa 530 m2;
- Inhoud circa 1.875 m3;
- Gebruiksmelding gemeente aanwezig;
- Voorbehoud verkoop & gunning opdrachtgever.

Koopsom:
€ 1.295.000,- k.k.

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.295.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
528 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 87.660 per jaar
Huurders
18 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

St. Annastraat 23

€ 1.295.000 k.k.