• Verkocht onder voorbehoud

Begijnenstraat 46 - 48 6511 WP Nijmegen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Te koop middels inschrijving:
Fraai gelegen beleggingsportefeuille, bestaande uit 5 zelfstandige wooneenheden, 4 onzelfstandige wooneenheden en een bedrijfsruimte met gemengde bestemming.

Ligging:
Centrumlocatie (Benedenstad) nabij winkels en de recent aangepaste Waalkade

Totale huurinkomsten:
€ 47.800,20 per jaar exclusief commerciële ruimte met gemengde bestemming (Begijnenstraat 48) (leegstand)

Begijnenstraat 48 Nijmegen: Bedrijfsruimte met woonbestemming

Begijnenstraat 46 Nijmegen: maisonnette
Voordeur en portaal met meterkast en trap naar 1e verdieping. Berging is te bereiken via een aparte opgang. 1e verdieping: gang naar toiletruimte, slaapkamer, bergkast met opstelplaats CV combiketel, badkamer met wastafel en douche, kamer- en suite en keukenruimte met eenvoudig keukenblok. 2 e verdieping: Middels vaste trap bereikbaar zijn de bergruimte en de afzonderlijke grote onafgewerkte zolderruimte met dakkapel.

Lange Brouwerstraat 4 Nijmegen: Benedenwoning
Voordeur met meterkast en trap naar 1e en 2e verdieping. De woning bevindt zich op de begane grond. Berging is te bereiken via een aparte opgang. Entree, hal, bergkast met cv ketel (HR ketel ouder dan 2011, Vaillant), eenvoudige badkamer met wastafel, douche en toilet, woon/ slaapkamer met eenvoudig keukenblok. Via de woonkamer kan de tuin worden bereikt. Op de begane grond heeft deze woning één berging tot haar beschikking. Ook heeft deze woning een kelder welke is te bereiken via de slaapkamer.

Lange Brouwerstraat 6 Nijmegen: Appartement eerste verdieping
Voordeur met meterkast en trap naar de verdiepingen. De woning bevindt zich op de 1e verdieping. Berging is te bereiken via een aparte opgang. Entree, hal, bergkast met cv ketel (HR ketel, Vaillant), eenvoudige badkamer met wastafel, douche en toilet, woon/ slaapkamer met eenvoudig keukenblok. Op de begane grond heeft deze woning één berging tot haar beschikking

Lange Brouwerstraat 8 Nijmegen: Appartement 2e verdieping
Voordeur met meterkast en trap naar 1e en 2e verdieping. De woning bevindt zich op de 2e verdieping. Berging is te bereiken via een aparte opgang. Entree, hal, bergkast met cv ketel (HR ketel, Vaillant), eenvoudige badkamer met wastafel, douche en toilet, woon/ slaapkamer met eenvoudig keukenblok. Op de begane grond heeft deze woning één berging tot haar beschikking.

Lange Brouwerstraat 12-12A-12B-12C Nijmegen: Onzelfstandige woonruimte bestaande uit 4 onzelfstandige kamers
Voordeur met meterkast en trap naar 1e verdieping. 1e verdieping: twee slaapkamers, woonkamer met balkon, toilet, doucheruimte, keukenruimte met cv kast (HR ketel met boilervat, Nefit Ecomline) 2e verdieping met twee slaapkamers, toilet en doucheruimte.
In verband met de vrijstelling die toegelaten instellingen hebben is er geen omzettingsvergunning aanwezig.

Lange Brouwerstraat 14 Nijmegen: Benedenwoning
Voordeur met meterkast en trap naar 1e en 2e verdieping. De woning bevindt zich op de begane grond. Berging is te bereiken via een aparte opgang. Entree, hal, eenvoudige badkamer met wastafel, douche en toilet, woon/ slaapkamer met eenvoudig keukenblok. Via de woonkamer kan de tuin worden bereikt. Op de begane grond heeft deze woning één berging tot haar beschikking. Ook heeft deze woning een kelder welke is te bereiken via een luik in de hal.

U kunt uw interesse kenbaar maken via waarna u de deelnamevoorwaarden ter ondertekening krijgt toegestuurd. Na ondertekening krijgt u toegang tot de dataroom. Inschrijving sluit 30-9-2020 om 12.00 uur.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
505 m²
Perceel
485 m²

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 505 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 47 per jaar
Huurders
9 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Begijnenstraat 46 - 48

Prijs op aanvraag