Germondylaan 22 -26a 9449 PN Nooitgedacht

Prijs op aanvraag

Omschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING GERMONDYLAAN 22, 22A, 24, 24A, 26 EN 26A TE NOOITGEDACHT

Verkoop bij inschrijving van 6 recent gebouwde, energie neutrale huurwoningen, gelegen op een mooie groene locatie in de woonwijk Nooitgedacht dichtbij Rolde. De eengezinswoningen zijn gebouwd in 2015, zijn allemaal verhuurd en worden in één verkooptransactie verkocht.

De woningen beschikken over een bijkeuken/berging, 3 slaapkamers, badkamer en een zolder en hebben een hoog wooncomfort, zijn uitstekend geïsoleerd (EPC waarde -0.34) en zijn o.a. voorzien van zonnepanelen en een keuken met inbouwapparatuur. Doordat de zonnepanelen energie opwekken zijn de woningen energie neutraal. Bij een gemiddeld gebruik is de energierekening nul.

Vloeroppervlakte per woning
Begane grond: circa 59,10 m² GBO
1e verdieping: circa 41,50 m² GBO
2e verdieping: circa 14,10 m² GBO
=============
Totaal: circa 114,70 m² GBO

Parkeergelegenheid
Parkeren kan naast de woningen op de daartoe aangelegde parkeerplaatsen.

Locatie en bereikbaarheid
De woningen zijn gelegen op een mooie locatie in de nieuwe en groene woonwijk Nooitgedacht dichtbij Rolde. De woonwijk beschikt over prachtige natuur met bos, vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Er is volop gelegenheid voor wandelen, fietsen, recreatie maar ook goede verbindingen naar de rest van het land.

Door de ligging vlakbij de N33 zijn onder andere Assen en Groningen vlot bereikbaar. Het ligt op vijf minuten fietsafstand van het mooie en gezellige dorp Rolde, dat deel uitmaakt van de gemeente Aa en Hunze. Rolde heeft veel voorzieningen, waaronder begrepen een basisschool, 2 supermarkten, diverse restaurants en sportvoorzieningen.

Bestemming
Het pand valt onder het bestemmingsplan ‘Rolde-Zuid herziening 2016 (Woonwijk Nooitgedacht)’ en heeft als enkelbestemming 'Woongebied'.

Huurgegevens
De totale huuropbrengst van de 6 woningen tezamen bedraagt € 52.777,20 per jaar. Servicekosten zijn niet van toepassing.

Richtprijs
De richtprijs van de 6 woningen bedraagt € 1.100.000,- kosten koper.

Bijzonderheden
- Het is koper niet toegestaan de woningen binnen een termijn van 12 maanden na eigendomsoverdracht weer door te verkopen (anti-speculatiebeding);
- Doorverkoop van de woningen na afloop van het anti-speculatiebeding is uitsluitend mogelijk als ‘totaalproject’; doorverkoop van een enkele woning is niet toegestaan (ook niet aan een zittende huurder). Dit wordt middels een kettingbeding vastgelegd in de akte van levering;
- De woningen mogen door koper uitsluitend worden verhuurd als sociale huurwoningen en mogen nimmer boven de liberalisatiegrens worden verhuurd. Dit wordt middels een kettingbeding vastgelegd in de akte van levering;
- De woningen worden verkocht en geleverd “as is”, dat wil zeggen in de huidige staat;
- De verkoop is onder voorbehoud definitieve goedkeuring van het college van B&W.

Verkoopproces
Wilt u deelnemen aan het verkoopproces? Neemt u dan contact op met Hoekstra Bedrijfsmakelaars. De volledige verkoopdocumentatie is opgenomen in een digitale dataroom. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verleend na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst en na goedkeuring door de opdrachtgever.

Bezichtigen
Het is niet mogelijk om de woningen te bezichtigen. Er is een uitgebreide fotoreportage gemaakt, zodat de belangstellenden een goed beeld kunnen krijgen van de woningen.

Sluitingsdatum inschrijving
Donderdag 2 december 2021 uiterlijk vóór 17:00 uur is het laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van een schriftelijke bieding op de woningen bij Notariaat Zuidlaren & Aa en Hunze, Brink 21 (9461 AR) te Gieten.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 2-2-2022
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
685 m²
Perceel
1.135 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 52.777 per jaar
Huurders
6 huurders

Omgeving

Verspreide huizen Nooitgedacht, Nooitgedacht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Germondylaan 22 -26a

Prijs op aanvraag