Esgang 8431 NM Oosterwolde (FR)

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Unieke beleggingsmogelijkheid!
BoxzPark ontwikkelt aan de Esgang op bedrijventerrein Venekoten in Oosterwolde een parkcomplex met 42 hoogwaardige units (van 21m² t/m 27 m²).
Wij bieden u de unieke mogelijkheid om dit BoxzPark als geheel aan te kopen.

Met BoxzPark wordt een premium oplossing geboden in de alsmaar stijgende behoefte aan (tijdelijke) opslagruimte en bedrijfsruimte voor particulieren, ondernemers en ZZP’ers.

Een BoxzPark voorziet in geclusterde units op een afgesloten stuk bedrijventerrein. Hier kan iedereen een veilige oplossing vinden voor de opslag van goederen. Iedereen kan in een eigen unit ook werkzaamheden uitvoeren. Een BoxzPark is centraal gelegen en dichtbij ontsluitingswegen, zodat de functionaliteit, vraag en bereikbaarheid optimaal zijn. De individuele bedrijfsunits zijn zeer goed beveiligd en voorzien van elektra en beveiliging.

Oosterwolde
BoxzPark Oosterwolde ligt aan de Esgang op het Bedrijventerrein Venekoten in Oosterwolde. Met een strategische en gunstige ligging vlakbij de op en afrit van de provinciale weg Emmen-Drachten (N381) is BoxzPark Oosterwolde uitstekend met de auto bereikbaar. Zowel de A7 als de A28 liggen op korte afstand van de locatie.

Oosterwolde is de hoofdplaats van de gemeente Oostellingwerf (telt meer dan 25.000 inwoners), gelegen in de provincie Friesland. Oosterwolde ligt op vijf kilometer afstand van Appelscha. Oosterwolde kent naast een flink gegroeide woonkern ook nog een buitengebied met een flink aantal buurtschappen. Ook ligt het centraal gelegen aan de N381 en de N919, waardoor het park vanuit meerdere richtingen gemakkelijk te bereiken is.

WELKE FACILITEITEN ZIJN ER OP EEN BOXZPARK?
Uiteraard zijn er units met verschillende afmetingen op een BoxzPark. Verder zijn er centraal altijd sanitaire voorzieningen en een afgesloten technische ruimte voor stroomvoorziening en beveiliging. Er is cameratoezicht aanwezig en het BoxzPark is zelfs volledig omheind. Iedere box beschikt over een eigen huisnummer en dus een vestigings- en postadres. Om deze reden zijn er zelfs brievenbussen geplaatst.

Elke unit beschikt over een 16A aansluiting, een kWh tussenmeter in de centrale technische ruimte, 3 wandcontactdozen, een lichtschakelaar en led verlichting.
Ook zijn de units voorzien van een individueel brand- en inbraakalarm met doormelding naar de meldkamer, een magneetcontact aan de sectionaaldeur, een bewegingsmelder en een hittemelder.

De units worden opgeleverd:
- Stroom en verlichting (geen of zeer lage kosten door zonnepanelen)
- Drie stroompunten
- 24/7 toegang met eigen keytag (en/of via de app)
- Brand- en inbraakbeveiliging
- Eigen brievenbus op het park
- Sectionale overheaddeur
- 10 jaar garantie op de constructie en uitzicht op positieve waardeontwikkeling
- Vrij op naam

Hoe kunnen de units onder meer gebruikt worden:
- Als werkruimte
- Als bedrijfsruimte
- Als opslag voor gereedschap en materialen
- Als opslag voor bijvoorbeeld inventaris of uw bedrijfsvoorraad
- Als webshop opslag
- Voor het stallen van een caravan, aanhanger, motor of auto (oldtimer)

DE MEERWAARDE VOOR U
Er is in het vastgoed en soortgelijke initiatieven al enig tijd sprake van stijgende prijzen. De toenemende vraag naar kleinschalige opslag- en bedrijfsruimte is bovendien naar verwachting blijvend. Als eigenaar heeft u dus zicht op een positieve ontwikkeling. Temeer omdat de units vrij verhandelbaar zijn. Het verkopen en verhuren van een unit is daardoor relatief makkelijk.

- Beleggen met een verwacht rendement van 7% bij verhuur.
- Koop met 1 jaar verhuurgarantie is bespreekbaar.

De verkoper heeft er voor gekozen om nadere informatie te verstrekken via de Vastgoedbeheerder BlauwVast. Voor vragen en meer informatie kunt u contact zoeken met BlauwVast Vastgoedmanagement.

De vermelde informatie is van algemene aard, aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
1.071 m²
Perceel
2.144 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Omgeving

Oosterwolde-Industrie, Oosterwolde (FR)

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Esgang

Prijs op aanvraag