Schiltstraat 2 a 7631 BR Ootmarsum

€ 849.000 k.k.

Omschrijving

Op een toplocatie in het centrum van Ootmarsum bieden wij u wij u namens verkoper dit gedeeltelijk verhuurde, recentelijk deels gerenoveerde, karakteristieke en rijksmonumentale woon-/winkelobject aan.

Het object beschikt over twee verhuurde winkelruimtes op de begane grond (Schiltstraat 2a en Markt 3) en twee bovenwoningen op de verdieping (Schiltstraat 2). De bovenwoningen zijn middels een separate entree en opgang te bereiken. Een klein gedeelte op de begane grond, ca. 14 m² is nog beschikbaar voor de verhuur. De bovenwoning aan de Schiltstraat 2 wordt bewoond door de huidige eigenaar. De tweede bovenwoning dient nog afgebouwd te worden.

De winkelruimtes hebben een oppervlakte van respectievelijk circa 137 m² (Schiltstraat 2a) en circa 72 m² (Markt 3). De bovenwoningen hebben een oppervlakte van respectievelijk circa 131 m² en circa 108 m².

Het object is gelegen op een toplocatie in het centrum van Ootmarsum. Ootmarsum staat bekend als toeristische kunststad. Er bevinden zich talloze winkels, galerieën, kleine musea en horecagelegenheden.

Ootmarsum ligt in Noord-Oost Twente. Middels de N349 zijn de op- en afritten van de A1 eenvoudig te bereiken. De dichtsbijzijnde bushalte bevindt zich op circa 100 meter.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 849.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 875.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1625

Oppervlakten

Oppervlakte
462 m²
Perceel
344 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Huurders
2 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schiltstraat 2 a

€ 849.000 k.k.