• Verkocht onder voorbehoud

Neon 27 4751 XA Oud Gastel

€ 137.500 v.o.n.

Omschrijving

NOG 1 UNIT BESCHIKBAAR!! BOUW GESTART!!

Project “de Neon” wordt gerealiseerd op bedrijventerrein de Borchwerf II te Roosendaal / Oud-Gastel. Dit project omvat in totaal 18 hoogwaardige bedrijfsunits die zeer geschikt zijn voor kleinschalige bedrijven, in oppervlakte variërend van 118 m² tot 232 m² vloeroppervlakte. Het pand heeft een mooie en luxe uitstraling. De units aan de voorzijde beschikken over een zeer representatieve entree. De gebouwhoogte bedraagt circa 9 meter.

Het object is gelegen op het “nieuwe” bedrijventerrein de Borchwerf II in de gemeentes Roosendaal en Oud-Gastel, direct nabij de afslag 20 en 21 van de A17. Het bedrijventerrein de Borchwerf II heeft een diversiteit aan bedrijven met name actief in de logistiek, zakelijke dienstverlening, kantoren, groothandels- en autobedrijven en heeft een uitstekende bereikbaarheid en directe aansluiting op de A17. De opzet van het bedrijventerrein is ruim en duurzaam, er is een parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn verschillende faciliteiten. Meer informatie over het bedrijventerrein is te vinden op de website van Borchwerf II. ()

Appartementsrechten
De grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Elke unit is separaat met een hypoheek te belasten en/of te verkopen/verhuren. Dit houdt onder meer in dat elke koper afzonderlijk wordt aangeslagen voor onroerend zaakbelasting, waterschapslasten, rioolrecht alsmede vastrecht voor diverse nutsvoorzieningen (water en elektriciteit). Naast de grond onder de bebouwing wordt elke koper tevens mede-eigenaar van het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht.

Vereniging van eigenaren (VVE)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht waarvoor thans een beheerder is aangesteld.
De belangrijkste taken en bevoegdheden van deze vereniging zijn:
- Het beheer van de gemeenschappelijke zaken zoals het buitenterrein.
- Het opstellen van een huishoudelijk reglement met daarin regels voor het gebruik van de gemeenschappelijke gedeelten.
- Het beheer van de middelen die door de eigenaren aan de VvE ter beschikking zijn gesteld. De periodieke bijdragen zullen door de eigenaren worden vastgesteld. Deze bijdragen zijn bedoeld om onder andere de navolgende zaken collectief te regelen/betalen: opstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en reservering voor groot onderhoud, waaronder met name het dak en buitenschilderwerk. Daarnaast kunnen onder andere de navolgende zaken, na goedkeuring door de vergadering, collectief worden geregeld: gevelreiniging, onderhoud van dak en gevels, gemeenschappelijke glasbewassing en onderhoud van de gemeenschappelijke groenvoorziening.

Aanvang en oplevering
Zodra zowel de onherroepelijke bouwvergunning is verleend en 40% van de units onvoorwaardelijk is verkocht, of zoveel minder ter beoordeling aan de ontwikkelaar, wordt met de bouw van dit project gestart. De bouwtijd bedraagt circa 10 maanden (200 werkbare dagen na gereedkomen van de betonnen begane grondvloer).

Afwerking
Omdat geen enkele koper hetzelfde is worden de units casco opgeleverd. Dat geeft de koper de mogelijkheid om uw nieuwe huisvesting compleet naar eigen inzicht in te delen en in te richten. De units zijn degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. Zie hiervoor ook de technische omschrijving in de documentatie die u kunt downloaden.

Interieur
De bedrijfsunits zijn voorzien van een toiletruimte met een toilet (duoblok) en een fonteintje. De wanden worden uitgevoerd in kalkzandsteen vellingblokken. De toiletruimte is voorzien van een hardhouten kozijn met een vlakke opdekdeur inclusief deurbeslag. De toiletruimte is voorzien van een plafond. De meterkast is gemaakt conform NEN 2768.

Nutsvoorzieningen
In de meterkast liggen voorzieningen om elektra, water en glasvezel binnen te brengen. De meterkast is voorzien van meterbord, doch exclusief de verdeelinrichting (groepenkast). De waterleiding van het toilet en de fontein loopt tot in de meterkast. Er is geen gasaansluiting aanwezig. Er zijn verschillende mogelijkheden om de bedrijfsunit te verwarmen. Meer informatie hierover kan worden opgevraagd bij de verkopende partijen.

Nadere bijzonderheden
De in de verkoopdocumentatie en op de verkooptekeningen gebruikte nummering betreft de bouwnummers. Deze worden tijdens de bouw door iedereen gebruikt, ook in de correspondentie met 2-Invest en met de projectnotaris. Deze bouwnummers zijn niet de toekomstige huisnummers.
Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de voor hun bedrijfsuitoefening benodigde vergunningen.
Het object valt in het bestemmingsplan “Borchwerf II” met de aanduiding Enkelbestemming Bedrijf en de functieaanduiding bedrijf van categorie 3.1. De voor “bedrijf” aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven in milieucategorie 3.1 zoals vermeld in de bij de regels behorende staat van bedrijven en inrichtingen (SBI) binnen het aanduidingsvlak “bedrijf van
categorie 3.1”, uitgezonderd Bevi-bedrijven.
Het volledige bestemmingsplan is in te zien via dient zichzelf van de juiste bestemming en eventuele vergunningen te vergewissen.

Meer- en minderwerk
Het samenvoegen van meerdere units kan aanleiding geven tot meer- en/of minderwerk.

PLUSPUNTEN VAN DE UNITS
- mooie luxe uitstraling;
- goede locatie op mooi bedrijventerrein met goede bereikbaarheid;
- gevlinderde betonvloer op begane grond;
- overheaddeur van 3,5 meter hoog;
- goede vloer-, gevel- en dakisolatie;
- gebouwhoogte circa 9 meter;
- eigen parkeergelegenheid;
- flexibel in te delen met de mogelijkheid tot inbouw van een keuken en/of tweede toilet;
- reclame uitingen op de gevel.

Omzetbelasting:
Alle in deze tekst vermelde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk vermeld, exclusief omzetbelasting (BTW). Voorts is er in deze tekst uitgegaan dat de prestaties van de koper voor meer dan 90% in de met BTW-belaste sfeer plaatsvinden.

Voor de verdere afwerking, het opleveringsniveau en beschikbaarheid van de verschillende units kunt u contact opnemen met ons kantoor of de uitgebreide brochure aanvragen.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 137.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
118 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Omgeving

Verspreide huizen Oud Gastel, Oud Gastel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Neon 27

€ 137.500 v.o.n.