Vliet Zuidzijde 15 - 15A 2231 GH Rijnsburg

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Algemeen

TE KOOP UNIEK OBJECT

Te koop een object, gelegen op schitterende en fraai locatie “aan de Vliet”.
Bestaande uit een hoek-woonhuis, een appartement met garagebox, een loods aan de achterzijde, alsmede een buitenterrein.
Het appartement en de loods zijn thans verhuurd, maar kunnen eventueel leeg opgeleverd worden.
Het woonhuis wordt leeg opgeleverd.
Maar kunnen ook een goede belegging vormen!!

Ligging en Bereikbaarheid
De ligging en locatie, te midden van het karakteristieke, oude centrum van Rijnsburg zijn uitstekend te noemen. Winkelcentrum de Hoftuin ligt op enkele minuten loopafstand, alwaar zich een AH supermarkt, de Etos en het Kruidvat, de Hema, Blokker, kledingwinkel, groenteboer, een keurslager etc., maar ook eet- en afhaalgelegenheden bevinden.
De bereikbaarheid is goed (eenrichtingsverkeer), en nabij de op- en afrit van de A44 (Amsterdam-Den Haag), alsmede de afrit Leiden Centrum. Momenteel wordt er gewerkt aan de nieuwe, directe verbindingsweg (Rijnlandroute) tussen de A44 en A4, voor een nog snellere doorstroming voor het verkeer. De N206 (Bollenstreek-Zoetermeer) ligt op korte rij-afstand.
Op loopafstand bevindt zich een bushalte met diverse busverbindingen.

Indeling en Oppervlakte
De totale grondoppervlakte bedraagt 661 m² (eigen grond).
Betreft een hoekwoning van rond de 168 m².
Een achtergelegen appartement van circa 98 m² met daarnaast een garagebox.
En een buitenterrein van circa 100 m².
Vanaf de Graaf Florislaan is het buitenterrein bereikbaar met een grote loods (ca. 150 m²). Deze is aan de achterzijde verbonden met het buitenterrein aan de Vliet (zie kadastrale tekening)

Parkeervoorzieningen
Op eigen terrein en langs de openbare weg.

Wijze van oplevering / Opleveringsniveau
Het geheel wordt in de huidige staat opgeleverd. Eventueel leeg of eventueel in deels verhuurde staat.

Vraagprijs
De vraagprijs: Nader overeen te komen.

Koopovereenkomst
Het koopcontract zal vervaardigd worden op basis van het standaard model Raad van Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
Aanvaarding
Het object is in overleg te aanvaarden, doch kan snel.
?
Vervuiling en asbest
Er is bodemverontreiniging geconstateerd in de vorm van een minerale olie. Er heeft in 1998 en 2005 een onderzoek hiernaar plaatsgevonden. (Zie bijgaande conclusies). Onlangs is er een offert aangrvaagd voor een actualisatie bodemonderzoek.
Het dak van de loods bevat asbest. Eventueel kan er elders ook asbesthoudende materialen aanwezig zijn.

Ouderdomsclausule

Koper is ermee bekend dat het verkochte oorspronkelijk is gebouwd begin 1920 en later is uitgebouwd met de toen gebruikelijke materialen en is bekend met de dienovereenkomstige staat van het verkochte. Hij aanvaardt alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen van het onroerend goed, in het bijzonder wat betreft leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, alsmede gebruikte materialen, ook voor zover die een belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van het verkochte.

In oudere gebouwen kan, op niet zichtbare plaatsen, asbest zijn verwerkt. Koper verklaart ermee bekend te zijn en het ten tijde van de bouw en/of renovatie van het verkochte, normale praktijk was eventueel asbesthoudende materialen te hebben verwerkt. Verkoper is niet bekend met de eventuele bodemgesteldheid van de grond aangaande bodemverontreiniging. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van die materialen in het verkochte.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen en stoffen in de grond, dienen op grond van milieuwetgeving, speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Bij oudere woningen gebouwen dient u er als (kandidaat) koper verder, rekening mee te houden, dat de eisen aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe woningen. Indien hierover bij u twijfels ontstaan, dient u daartoe nader onderzoek te plegen. Dit geldt tevens indien u voornemens bent te verbouwen.
Tenzij verkoper de kwaliteit ervan heeft gegarandeerd, staat hij of zij, niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de aanwezigheid van eventueel doorslaand of optrekkend vocht, Bouwkundige gebreken worden, voorzover aanwezig, niet geacht belemmerend te werken op het beoogde gebruik.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
415 m²
Perceel
661 m²

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (aangebouwd, 168 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Beleggingsobject

Huurders
2 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vliet Zuidzijde 15 - 15A

Prijs n.o.t.k.