Noordhoven 19 6042 NW Roermond

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Eigenaar is voornemens het registergoed gelegen aan de Noordhoven 19 t/m 19b te Roermond ter grootte van 1.430 m2 vvo, bestaande uit een kantoorgebouw met 3 verdiepingen alsmede 32 bijbehorende parkeerplaatsen in de huidige staat en vrij van huur en gebruik te verkopen. Eigenaar heeft Boek & Offermans Makelaars ingeschakeld om de verkoop te begeleiden.

Het object is gelegen in het oosten van Maasniel, een stadsdeel van Roermond dat zich kenmerkt door een combinatie van wonen en bedrijvigheid. Deze combinatie weerspiegelt zich in de directe omgeving van het object, met aan de noordelijke zijde van het object de rustige woonwijken van Maasniel, terwijl zuidelijk sterkere mate van bedrijvigheid is gelegen. Tevens is in de nabijheid van het object de huis- en tuinboulevard van Roermond langs de A73 gelegen. De bereikbaarheid van het object is goed dankzij een gunstige ligging met op korte afstand de op- en afrit van de A73. Tevens beschikt het object over 32 parkeerplaatsen welke zijn gelegen op eigen terrein.

Het betreft een jong en modern kantoorgebouw dat is gerealiseerd in 2001 en bestaat uit 3 bouwlagen. Het gebouw is opgetrokken uit een betonconstructie met betonvloeren waarbij de gevels deels zijn optrokken uit metselwerk en deels uit een metalen gevelbekleding. Verder is het gebouw voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Het kantoor beschikt op de begane grond o.a. over een grote ontvangsthal met baliefunctie en diverse kantoorruimten. De kantoren zijn voorzien van systeemplafonds met armaturen, luchtbehandeling met topkoeling en scheidingswanden. Op de tweede verdieping bevindt zich een moderne kantine met een grote, opvallende glazen pui welke een mooi uitzicht biedt. Iedere verdieping heeft de beschikking over toiletvoorzieningen en een pantry.

Gebruiksopperlakte (vvo)
Begane grond : 564 m2
1e verdieping : 432 m2
2e verdieping : 434 m2
Parkeren : 32 stuks
Totaal : 1.430 m2

Aanvullende documentatie:
Op verzoek en na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring krijgt u toegang tot een dataroom. In de dataroom zijn o.a. de volgende documenten beschikbaar:
- Bewijs van eigendom;
- Aanslagbiljet;
- Overzicht installaties/technische omschrijvingen;
- Energielabel;
- (Bouw)tekeningen.

Oplevering:
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Voorbehoud:
De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de definitieve goedkeuring van verkoper.

Koopprijs:
Op aanvraag.

Zekerheidstelling:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Instrumenterend notaris:
Door verkoper aan te wijzen i.v.m. benodigde volmachten.

Onderzoeksplicht koper:
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over o.a. de staat van onderhoud.

Bezichtigingen:
Bezichtigen is enkel mogelijk in overleg met en na uitdrukkelijke toestemming van Boek & Offermans Bedrijfsmakelaars.

Uitnodiging bieding:
Indien u geïnteresseerd bent in het aankopen van deze propositie kunt u een bieding uitbrengen per mail aan Boek & Offermans Bedrijfsmakelaars.

U kunt uw bieding richten aan:

In ieder geval dient de volgende informatie te worden opgenomen in uw indicatieve bieding:
- Volledige naam (indien bedrijf incl. vertegenwoordiger), uittreksel kvk, en kopie rechtsgeldig legitimatiebewijs;
- De koopprijs kosten koper;
- De voorbehouden en voorwaarden c.q. goedkeuring(en) die van toepassing zijn en de bijbehorende termijnen;
- Gewenste leveringsdatum.
Bieding dient te worden uitgebracht op basis van kosten koper. Potentiële kopers dienen hun eigen kosten gedurende het transactieproces te dragen inclusief de kosten voor bouwkundig onderzoek en eventueel juridisch en fiscaal advies.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
1.430 m²
Perceel
3.362 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
32 niet-overdekte parkeerplaatsen

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

NVM makelaar

Boek en Offermans Makelaars Venlo

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 077 3981260

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Noordhoven 19

Prijs op aanvraag