Hendrik Gerard Dirckxstraat 1-9 4701 AV Roosendaal

  • Verkocht onder voorbehoud
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Dit kleinschalige kantoorobject is gelegen in het centrum van Roosendaal op korte afstand van winkelcentrum De Roselaar en de karakteristieke Markt. Voorzieningen als winkels en horeca liggen op steenworp afstand. Bij het object behoort parkeergelegenheid op eigen terrein. Het terrein is grotendeels afgesloten met een slagboom.

Het object is grotendeels verhuurd aan een 4-tal huurders. De kantoorunit op de begane grond aan de achterzijde is beschikbaar voor verhuur.

De actuele huurinkomsten bedragen EUR 92.229,36 (inclusief een gedeelte BTW compensatie)

De totale (indicatieve) huurpotentie bedraagt EUR 118.979,36.

In de basis is het object voorzien van de navolgende voorzieningen: de units op de begane grond beschikken ieder over een eigen entree, de kantoorruimten gelegen op de 1e, 1e en 3e verdiepingen hebben een separate entree, personenlift, intercomsysteem, per etage sanitaire voorzieningen en een pantry, systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen, verwarmingsinstallatie en ventilatie en koeling. De unit op de begane grond aan de zijde van de parking verkeert in casco staat. Voorheen was hier een schoonheidssalon gehuisvest.

Locatie
Zoals aangegeven ligt het object in het centrum van Roosendaal. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een gevarieerde bebouwing. In de direct omgeving vind je zowel woningbouw, kantoorobjecten als winkels en horeca. Het object ligt min of meer aan de rand van het kernwinkelgebied. Kortom een dynamische plek om te werken met een keur aan voorzieningen onder handbereik.

Roosendaal is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Met ruim 67.000 inwoners is Roosendaal een bovengemiddelde gemeente gelegen op de kruising van de A59 en A17. Het verzorgingsgebied strekt zich uit tot de plaatsen als Wouw, Nispen, Heerle, Achtmaal, Oudenbosch en Oud Gastel. Roosendaal beschikt over mooie woonwijken met een ruim aanbod van kwalitatieve woningen en ook op recreatief gebied zijn er tal van mogelijkheden.

De afgelopen jaren is Roosendaal sterk in trek bij logistieke partijen zo vestigde Primark zich met haar Europese DC in Roosendaal en ook Lidl koos voor Roosendaal voor de vestiging voor een van haar E-commerce warehouses.

Bereikbaarheid
Via de diverse invalswegen is de locatie uitstekend te bereiken met eigen vervoer. De snelwegen A17 en A58 zijn binnen 5 á 10 minuten te bereiken. Het busstation ligt min of meer op steenworp afstand. Met de bus is er een snelle verbinding met het NS-Station van Roosendaal.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Roosendaal en Nispen
Sectie: D
Nummer: 7658
Groot: 1.210 m²

Graag wisselen wij met u van gedachten over de mogelijkheden die dit object te bieden heeft. Daarnaast spreken wij graag met u over de uitgangspunten van een eventuele (ver)kooptransactie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
990 m²
Perceel
1.210 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m en restaurant op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
22 niet-overdekte parkeerplaatsen

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 92.229 per jaar
Huurders
4 huurders
Verhuurd
740 m²