Insulindestraat 283 3038 JT Rotterdam

Prijs op aanvraag

Omschrijving

In opdracht van de Gemeente Rotterdam zijn wij gestart met de verkoop van een te renoveren volledig pand aan de Insulindestraat 283 te Rotterdam.

Ingevolge de Kadernota Vastgoed, heeft de gemeente gekozen voor verkoop via een openbaar en transparant proces waarbij gunning primair zal plaatsvinden op basis van de hoogste prijs (immers belastinggeld), máár bij meerdere biedingen is er voorrang voor Coöperatieve Woonvormen.

De verkoop verloopt via een openbare procedure met inschrijving met als sluitingsdatum vrijdag 30 april a.s 12:00 uur en geschiedt onder uitdrukkelijk voorbehoud van finale- / bestuurlijke goedkeuring van de gemeente.

De digitale dataroom is nog niet geopend, de laatste stukken dienen nog te worden toegevoegd. Heeft u belangstelling, schrijf u vast in door ons een mail te sturen.

In verband met de gekozen verkoopprocedure hadden wij met en voor kandidaat kopers graag één of meerdere vaste kijkmomenten georganiseerd.

Vanwege de Covid-19 problematiek enerzijds en de bouwkundige staat van het pand anderzijds, is een vast kijkmoment op dit moment niet mogelijk.

Afhankelijk van de mate van belangstelling zal in overleg met kandidaten worden gekeken of gekozen wordt voor individuele kijkmomenten en/of een virtuele tour met video.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1909

Oppervlakten

Oppervlakte
217 m²
Perceel
90 m²

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Insulindestraat 283

Prijs op aanvraag