• Onder bod

Overschiese Dorpsstraat 64 3043 CS Rotterdam

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Wij bieden u een portefeuille aan bestaande uit 3 objecten gelegen te Rotterdam Overschie. Het betreft een combinatie van (verhuurde) woningen en bedrijfsruimten (deels verhuurd).

De objecten zijn plaatselijk bekend als:
• Object 1: Rotterdamse Rijweg 1 (wonen)
- volledig verhuurd
• Object 2: Overschiese Dorpsstraat 64 (bedrijfsruimte)
- deels verhuurd
• Object 3: Raadsdeel 7 (bedrijfsruimte)
- volledig verhuurd

U heeft de mogelijkheid om een bieding uit te brengen op het totaal (object 1, 2 en 3) en/of alleen object 1 en/of object 2 & 3.

VRAAGPRIJS
Er is geen vraagprijs van toepassing. Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om op basis van eigen inzicht een bieding uit te brengen.

1. Rotterdamse Rijweg 1A-B / Overschiese Dorpsstraat 70
Het herenhuis - voorzien van 3 woningen - is op basis van één gezamenlijke huurovereenkomst verhuurd aan meerdere huurders. Het object is voorzien van een kelder, een gezamenlijke berging, een serre en tuin op de begane grond en een dakterras op de 1e verdieping.

2. Overschiese Dorpsstraat 64
Voormalig raadhuis van Overschie (1723). Het half vrijstaande monumentale object is momenteel in gebruik als bedrijfsverzamelgebouw. Alleen de twee kamers/units aan de rechterkant van de begane grond (totaal 60,8 m², conform huurovereenkomst) zijn verhuurd, de overige ruimtes staan leeg. Het object heeft tevens een woonbestemming.

3. Raadsdeel 7
Dit single tenant object is gelegen aan de achterkant van de Overschiese Dorpsstraat 64 (gebouwen staan tegen elkaar aan). Het object is volledig verhuurd.

LIGGING
De 3 objecten zijn gelegen in de wijk Overschie, een rustig vooroorlogs stadsdeel van de gemeente Rotterdam. De objecten zijn op steenworp afstand van elkaar gelegen. Tussen object 1 (Rotterdamse Rijweg 1 / Overschiese Dorpsstraat 70) en object 2 (Overschiese Dorpsstraat 64) zit één pand en object 2 en 3 (Raadsdeel 7) liggen direct tegen elkaar aan (geen interne doorgang).

Bij verdere belangstelling kan er, na ondertekening van de deelnameverklaring, toegang worden verleend tot de dataroom voorzien van aanvullende (verkoop)informatie. Voor vragen of toegang tot de dataroom kunt u contact opnemen met BRiQ real estate

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-12-2020
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1723

Oppervlakten

Oppervlakte
1.610 m²
Perceel
159 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Huurders
4 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Overschiese Dorpsstraat 64

Prijs op aanvraag