Arendstraat 5 6135 KT Sittard

€ 687.000 k.k.

Omschrijving

Arendstraat 5 - 6135 KT Sittard
TE KOOP
€ 687.000 k.k.

Algemeen
Het betreft een representatief bedrijfspand bestaande uit showroom, kantoor, magazijnruimte en eigen parkeerplaatsen. Het pand is in 1999 gebouwd en heeft een hoog afwerkingsniveau. De magazijnruimte is voorzien van een overheadpoort, ca. 4,5 meter hoog, en heeft de beschikking over een heater. De showroom / kantoorruimte is verdeeld over twee verdiepingen. Het object is uitstekend geïsoleerd en onderhouden.

Het is mogelijk de bedrijfshal aanzienlijk uit te breiden.

Huuropbrengsten
De huurder betreft Xplore Instruments B.V. Deze huurder huurt dit object sinds 1 september 2016, De huurovereenkomst is recent verlengd en loopt nog tot 31 augustus 2026. De totale huuropbrengst bedraagt momenteel € 5327.49 excl. B.T.W. per maand. Op dit bedrag wordt tot 31augustus 2021 een huurkorting toegepast.

Voorzieningen
- Overheadpoort van circa 4,5 meter hoog.
- Heather aanwezig in het magazijn.
- Airconditioning.
- Systeemplafond
- Pantry

Vraagprijs
€ 687.000 k.k.

Voorbehoud
De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de goedkeuringvan de directie van de verkopende partij.

Instrumenterend notaris
Door koper nader aan te wijzen.

Niet eigen gebruik
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. Koper dient deze binnen 2 weken na overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Energielabel
Label A , Geldig tot 15-06-2026

Betalingen
Huur per maand vooruit.

Oplevering
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

Onderzoeksplicht
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goedinzicht te verkrijgen over de staat van het object.

Ligging & bereikbaarheid

Kadastraal bekend als gemeente Sittard, sectie L, nummer 736, groot 18 are. Het object is gelegen op een perfectie zichtlocatie met snelle ontsluitingen naar alle uitvalswegen en op steenworp afstand van het centrum van Sittard en "Bedrijvenstad Fortuna".

Bestemmingsplan
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan "Handelsterrein Bergerweg" vastgesteld op 15-12-2010 en kent de bestemming "Bedrijf" en zijn onder andere bestemd voor bedrijven in de milieucategorie 1 - 2 - 3.1 en 3.2. Koper dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten binnen het bestemmingsplan vallen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 687.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
687 m²
Perceel
1.800 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Omgeving

Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten, Sittard

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Arendstraat 5

€ 687.000 k.k.