• Verkocht onder voorbehoud

Putstraat 19-21 6131 HH Sittard

Prijs op aanvraag

Omschrijving

BELEGGING | PUTSTRAAT 19-21 SITTARD

OBJECT
In hartje centrum gelegen beleggingsobject omvattende 13 verhuurde woonheden en 2 verhuurde winkelruimten. Geheel vergund.

De winkelruimtes zijn op A1 locatie gelegen met een goede toestroom aan passanten.
De woningen zijn courant van opzet en onder meer voorzien van nette keukenopstelling, modern betegelde natte ruimten en een goede indeling.

Voor de wooneenheden is er sprake van een centrale stookvoorziening in de vorm van twee gasgestookte moderne CV ketels (waarvan 1 in 2020 is vernieuwd) en één hoofdelectrameter met vervolgens voor (electraverbruik) tussenbemetering bij alle wooneenheden. Gas- en waterverbruik wordt via een voorschotbedrag bij huurders in rekening gebracht. Hetzelfde geldt voor verbruik elektriciteit. Afrekening voor gas en water vindt achteraf plaats op basis van een percentage naar gelang de grootte van een wooneenheid.
Voorts beschikking over nette trappenhuizen, centrale entree met brievenbussen en bellentableau, op de begane grond bergruimtes en enige buitenruimte.
De winkelruimten beschikken over eigen faciliteiten qua bemetering en voorzieningen.

Het hoofddak is geisoleerd en het object is grotendeels voorzien van dubbel glas. Verdere details op aanvraag verkrijgbaar.

LIGGING
Het object is gelegen om de hoek van de markt van Sittard met al haar eetgelegenheden en waar grootse evenementen plaatsvinden. De locatie is gelegen in het verlengde van de hoofd winkelstraten met de bekende winkelformules, die leiden naar de nieuwbouwontwikkeling ‘Ligne’, met daarachter het treinstation.

PARKEREN
Op loopstand zijn de ruime overdekte parkeergarages ‘ABC Complex’ en ‘Odaparking’ te vinden. Ook liggen op loopafstand de parkeerplaatsen aan het Tempelplein en de Wieër.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum Sittard', vastgesteld op 26 juli 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Centrum-2’ met dubbelbestemming ‘Waarde- archeologie 1’ en ‘Waarde- Cultuurhistorie’.

VRAAGPRIJS
€ 1.800.000,- k.k.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
"As is - where is", in huidige verhuurde staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1850

Oppervlakten

Oppervlakte
10 m²
Perceel
865 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Beleggingsobject

Huurders
15 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Putstraat 19-21

Prijs op aanvraag