Kerkstraatje 1 abc 6131 ET Sittard

€ 249.000 k.k.

Omschrijving

BELEGGING: transformatieobject herontwikkeling naar 3 appartementen
Kerkstraatje 1 a-b-c Sittard

OBJECT
In hartje Sittard gelegen karakteristiek woon/winkelpand. Het geheel kan getransformeerd worden naar een kleinschalig woonobject met een drietal traditioneel ingedeelde wooneenheden verdeeld over verdieping 1, 2 en 3. De begane grond behoudt hierbij nog een kleine winkelruimte van circa 8,5 m², geschikt voor bijvoorbeeld een afhaalconcept of als showroom/promotieruimte, en is verder bestemd voor een centrale entree met opgang en bergingen. Onder staat de gesuggereerde indeling qua beschrijving en plattegronden.

Verdieping/woning 1:
Vanaf de overloop toegang tot de woonkamer (straatzijde), separate keuken (achterzijde), badkamer en een slaapkamer. Totaal circa 31 m² woonoppervlakte.

Verdieping/woning 2:
Via de overloop toegang tot de woonkamer (thans slaapkamer), (straatzijde), separate keuken (achterzijde), badkamer, en via de keuken toegankelijk dakterras. Totaal circa 21 m² woonoppervlakte.

Verdieping/woning 3:
Via de overloop toegang tot de woonkamer (thans slaapkamer), (straatzijde), separate keuken (achterzijde), badkamer. Totaal circa 20 m² woonoppervlakte.

LIGGING
Uniek gelegen stadspand in een klassieke ambiance, gesitueerd aan het historische kerstraatje in centrum Sittard, op een steenworp afstand van de markt.
Kenmerkend is de uitstekende mix van landelijk opererende ketens, gerenommeerde lokale middenstand en de gezellige horeca. Gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners een van de grootste plaatsen van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is uitstekend te noemen. Zo liggen autoweg A2 (Aachen – Eindhoven – Amsterdam) en de N297/56N welke de A2 verbindt met Düsseldorf en Köln in de directe nabijheid. Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand.

METRAGE
Begane grond Winkelruimte circa 29 m²
Eerste verdieping Woonruimte A circa 29 m²
Eerste verdieping Woonruimte B circa 24 m²
Derde verdieping Woonruimte C circa 24 m²

TOTAAL circa 106 m²

PARKEREN
In en rond het centrum bevinden zich (betaalde) parkeervoorzieningen.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum Sittard', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de enkelbestemming
'Centrum – 1". U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw beoogde vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 249.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1725

Oppervlakten

Oppervlakte
106 m²
Perceel
39 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Huurders
3 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraatje 1 abc

€ 249.000 k.k.