Marktgang 6 4001 AT Tiel

€ 425.000 k.k.

Omschrijving

In de binnenstad van Tiel gelegen beleggingsobject bestaande uit een restaurant met bovenwoning en een winkelruimte. Volledig verhuurd!

Mooie mix van een woning, winkel en horeca gelegen op absolute A-locatie. Het object bestaat uit twee Kadastrale percelen, het restaurant met bovenwoning is gelegen aan de Marktgang 6 en het winkelpand aan de Weerstraat 3.
Het horeca deel betreft een deel van een restaurant. Het restaurant heeft tevens een deel van het achtergelegen pand Weerstraat 3 in gebruik. In het restaurant op de begane grond is een opening in de muur gemaakt ter grootte van ca. 10 m² naar het naastgelegen pand aan het Plein 2 wat in eigendom is van derden. Dit pand wordt door dezelfde huurder gehuurd en is in gebruik bij het zelfde restaurant. Bij beëindiging van de huurovereenkomst is huurder verplicht de tussenmuur weer in originele staat terug te plaatsen.

Het restaurant met bovenwoning aan de Marktgang is verhuurd tot in ieder geval 1 januari 2025. De winkel gelegen aan de Weerstraat 3 is verhuurd voor een periode van twee jaar en loopt nog tot 1 september 2022. Beide panden zijn casco verhuurd. De huurovereenkomsten zijn op aanvraag beschikbaar. De bovenwoning is volledig afgewerkt door huurder. Deze luxueuze afwerking is tevens in eigendom van de huurder. Bij de winkel aan de Weerstraat 3 is recent een nieuwe CV-ketel geplaatst (2021).

VRAAGPRIJS:
€ 425.000,= k.k.

HUIDIGE HUUROPBRENGST (per 2021):
Totaal € 34.821,60 per jaar, waarvan € 22.821,60 afkomstig van de restaurant /woning verhuur en € 12.000,= van de winkel verhuur.

INDELING Marktgang 6:
Entree met meterkast en opgang naar bovenwoning. Via de deur links komt u in het restaurantgedeelte van 72 m². De bovenwoning is bereikbaar middels de trap vanuit de entree. Op de eerste verdieping bevinden zich de woonkamer, keuken, eetkamer en toilet. Via de afgesloten trap in de hal bereikt u de tweede verdieping met overloop, drie slaapkamers en badkamer met douche en ligbad.

INDELING Weerstraat 3:
Via de entree aan de Weerstraat bereikt u de winkelruimte van 32 m² met achtergelegen berging en trap naar de eerste verdieping. Op deze verdieping bevindt zich de overloop met links de toilet en keuken. Aan de voorzijde van het pand zit een kantoorruimte van 29 m². Op de zolder hangt de CV-ketel en is ruimte voor opslag. de zolder is verouderd waardoor zware belasting niet mogelijk is.

VOORWAARDEN BIJ KOOP:
Oplevering in overleg. Desgewenst op korte termijn mogelijk.

Koopakte: Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)

Notaris: Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld.

Waarborgsom: Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.

Financiering: Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.

Ouderdomsclausule: Indien van toepassing wordt aan koper bekend verondersteld, dat dit pand meer dan 30 jaar oud is, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere panden. Tenzij verkoper de kwaliteit ervan garandeert, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen van electriciteit, water en
gas, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht nimmer belemmerend te werken op het in artikel 5.3 omschreven gebruik.

LOCATIE:
Tiel is een streekcentrum met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie. Door de strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het Bestemmingsplan binnenstad. De Marktgang 6 heeft als enkelbestemming Centrum-4 en de Weerstraat 3 heeft als enkelbestemming Centrum-1. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website waar u met postcode en huisnummer het desbetreffende bestemmingsplan kunt vinden.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
311 m²
Perceel
152 m²

Energie

Energielabel
A 0,88

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 34.821 per jaar (21% BTW van toepassing)
Huurders
2 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Marktgang 6

€ 425.000 k.k.