• Onder bod

Oudenoord 443 3513 EP Utrecht

€ 540.000 k.k.

Omschrijving

BELEGGING! GEHEEL VERHUURD WOONOBJECT!

Het object (appartementsrecht) met een GBO van 143m² (NEN2580) maakt deel uit van een kleine beleggingsportefeuille en de voorkeur gaat uit naar verkoop van de gehele portefeuille aan één partij. Deze bovenwoning is opgedeeld in zeven studio's verdeeld over twee bouwlagen en kap.

Globale indeling: Opgang en vaste trap naar de 2e verdieping: Entree, flinke hal met toegang tot alle ruimtes en toilet met doucheruimte. Een vijftal, in grootte variërende, slaapkamers, keuken en balkon. Twee slaapkamers hebben de beschikking daarnaast over een eigen wastafel en een slaapkamer over een diepe bergkast.

3e verdieping:
Vaste trap naar zeer ruime zolderverdieping bestaande uit een overloop met toegang tot drie slaapkamers, alle met een eigen wastafel. Daarnaast is er op deze verdieping een tweede keuken en een toilet en douche (niet in gebruik). Op deze verdieping is eveneens de c.v.-opstelling. De slaapkamer aan de voorzijde heeft daarnaast een entresol met dakraam.

Zie plattegronden voor de indeling.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de Oudenoord in de gezellige wijk Pijlsweerd, ten noorden van de binnenstad. Op een paar minuten fietsen is het Centraal Station bereikbaar en met de auto alle uitvalswegen A2, A12, A27/A28. In de buurt zijn goede voorzieningen zoals supermarkten, winkels voor dagelijkse boodschappen, scholen en sport- en speelvoorzieningen. De bruisende binnenstad en vele leuke horeca gelegenheden in de directe omgeving aan de Lauwerecht en de Weerdsingel onder handbereik.

De portefeuille bevat buiten de Oudenoord 443 te Utrecht het volgende beleggingsobject: Burgemeester de Withstraat 21 De Bilt.
Dit betreft een geheel verhuurd (€ 36.480) woonhuis op korte afstand van de stad Utrecht en de Uithof, bestaande uit een heel pand verdeeld over 3 woonlagen en een zelfstandige unit achter het pand met tuin en balkon. Vraagprijs € 560.000,-.

ALGEMEEN
Alle huurovereenkomsten zijn aanwezig. Verkoper heeft het verkochte zelf niet bewoond en is derhalve niet bekend met de eventuele tekortkomingen voor normaal gebruik.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object worden in de huidige staat “as-is” opgeleverd.

ENERGIELABEL
In aanvraag.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Het bestemmingsplan “Pijlsweerd 1994” is van toepassing. De woning heeft de bestemming wonen en daarnaast is er een omzettingsvergunning aanwezig voor onzelfstandige verhuur.

Voor meerdere informatie omtrent de bestemming verwijzen wij u naar de gemeente Utrecht.

VERHUURDE STAAT
Het object is thans in verhuurde staat. De zeven (7) huurovereenkomsten lopen voor onbepaalde tijd. De huurprijs voor het geheel bedraagt conform opgave eigenaar contract € 30.500,-- per jaar (netto huur).

SERVICEKOSTEN AAN DE VVE
€ 1.450,- per jaar

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Rechtstreeks door verhuurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.

VRAAGPRIJS
€ 540.000,-- kosten koper. Partijen zullen niet opteren voor een met omzetbelasting belaste levering. Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde overdrachtsbelasting, eventuele omzetbelasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt in verhuurde staat geleverd, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-) materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 540.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1942

Oppervlakten

Oppervlakte
143 m²

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 30.500 per jaar
Huurders
7 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oudenoord 443

€ 540.000 k.k.