Jan van Scorelstraat 51 3583 CK Utrecht

€ 450.000 k.k.

Omschrijving

INTRODUCTIE
Deze unieke beleggingsmogelijkheid is gelegen op de begane grond op de hoek van de Jan van Scorelstraat en Hendrick de Keyserstraat te Utrecht. Dit karakteristieke gebouw is gelegen in de ‘Schildersbuurt’ in de wijk Utrecht Oost. Door de hoekligging heeft het object een hoge attentiewaarde. In de nabije omgeving zijn diverse winkels, cafés, terrasjes en kantoren te vinden.

Het object is thans verhuurd aan een dermatografiepraktijk. De huurovereenkomst is aangegaan op 1 maart 2020 voor een periode van 5 jaar met een verlengingsperiode van telkens 5 jaar. De huidige huuropbrengst bedraagt € 21.000,00 per jaar. Het object wordt vrijgesteld van BTW verhuurd.

KOOPSOM
De koopsom bedraagt € 450.000,00 kosten koper.

OPPERVLAKTE
Het voor verkoop beschikbare vloeroppervlak bedraagt totaal circa 112 m² b.v.o. en is onderverdeeld als volgt:
Kelder: ca. 16 m² opslagruimte (hoogte ca. 1,50 m)
Begane grond: ca. 80 m² winkelruimte
1e verdieping: ca. 16 m² winkelruimte

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Abstede
Sectie: D
Nummer: 5239
Kadastrale perceelgrootte: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1913

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
De ‘Vereniging van Eigenaars Jan van Scorelstraat 51 en Hendrik de Keijserstraat 29 te Utrecht’ is niet actief en betreft een zogenaamde ‘Slapende VvE’. Er is geen reservefonds aanwezig, derhalve is er geen vermogen in het reservefonds. De VvE beschikt thans niet over een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

De kosten voor de opstalverzekering bedraagt op € 308,00 per jaar (2021). De kosten verdeling behorende tot de zaken vallende onder de VvE zijn 4/10 voor de eigenaar van appartementsindex 1 en 6/10 voor de eigenaar van appartementsindex 2.

De grond en de daarop te gerealiseerde bebouwing zijn gesplitst in appartementsrechten. De koper wordt eigenaar van één appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan.

ENERGIELABEL
Het object beschikt thans over energielabel G welke geldig is tot 15 januari 2030.

BESTEMMINGSPLAN
Voor het object geldt het bestemmingsplan Wilhelminapark, Buiten-Wittevrouwen vastgesteld d.d. 04-02-2016. De bestemming van het perceel is aangeduid als ‘Gemengd-1’ met de functieaanduiding ‘Maatschappelijk’, deze gronden mogen gebruikt worden als:
- detailhandel, uitsluitend op de begane grond;
- dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
- wonen, al dan niet in combinatie met een aan-huis-verbonden-beroep of bedrijf dan wel een bed & breakfast, uitsluitend vanaf de eerste verdieping;
- ter plaatse van de aanduiding 'maatschappelijk' tevens maatschappelijke voorzieningen, uitsluitend op de begane grond.

Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de Verklaringen Bestemming & Gebruik en de gemeente Utrecht.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID
Dit karakteristieke gebouw in gelegen in ‘De Schildersbuurt’ een wijk in Utrecht Oost. De Schildersbuurt is een typische jaren 20 buurt en door de hoekligging heeft het object een hoge attentiewaarde.

Per auto
De Jan van Scorelstraat is gelegen in Utrecht Oost en goed bereikbaar via de Waterlinieweg en Adriaen van Ostadelaan. De Rijkswegen A12, A27 en A28 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed middels diverse bushalten, welke op loopafstand zijn gelegen.

VERKOOPPROCES
Het verkoopproces is erop gericht om concrete biedingen te ontvangen van een koper op basis waarvan verkoper tot een levering van het object kan komen. De volgende informatie dient in ieder geval opgenomen te worden in uw bieding:
- Korte omschrijving kandidaat-koper(s) inclusief NAW gegevens en UBO (ultimate benificial owner(s));
- De koopsom kosten koper (k.k.);
- Eventuele voorbehouden en overige voorwaarden.

Bezichtigingen
Wenst u te bezichtigen kunt u contact opnemen met ons kantoor om een afspraak in te plannen.

Levering
De onroerende zaak wordt geleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige, technische, milieukundige, juridische en verhuurde staat, de staat “As is” met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht om het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Een overeenkomst komt stand indien overeen stemming is bereikt over zowel de koopsom als de bijkomende voorwaarden middels een ondertekende koopovereenkomst.

Informatie
Bij serieuze belangstelling ontvangt u van ons een alle beschikbare relevante informatie en documentatie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1913

Oppervlakten

Oppervlakte
112 m²

Energie

Energielabel
G

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 21.000 per jaar
Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jan van Scorelstraat 51

€ 450.000 k.k.