Arkansasdreef 20 3565 AR Utrecht

€ 1.699.000 k.k.

Omschrijving

Mooi recent gebouwd en getransformeerd bedrijfspand te koop, op bedrijventerrein "Utrecht Noord". Op dit bedrijventerrein zijn onder meer de Gamma en de Bouwmaat gevestigd. Daarnaast zijn er een flink aantal autobedrijven gevestigd. Het kantoor en de bedrijfsruimten zijn vrijwel allen voor onbepaalde tijd, jaarkontrakten verhuurd. Enkele kantoorruimten zijn nog te huur en in geheel afgewerkte staat. Het pand is slechts enkele jaren oud (2011) en heeft meerder parkeerplaatsen, totaal ca. 750 m² kantoor, gelegen op de 1e verdieping met een buitenruimte/ balkon in units vanaf 320 m².
Totaal ca. 3300 m² bedrijfsruimte begane grond en kantoor/bedrijfsruimten op de 1e en 2e verdieping.
De begane grond 750 m² bevinden zich verschillende bedrijven o.a. een autobedrijf en klein restaurant.
Tevens is inbegrepen een woonappartement ca. 140m²
Bij binnenkomst betreedt men een centrale hal, vanwaar de verdiepingen zijn te bereiken d.m.v. de lift en trappen naar de 1e en 2e verdieping. Gang, kantine met keukenblok, dames en heren toiletten, 2 kleinere kantoorruimten 15 en 25 m², grote kantoorruimte circa 280 m², kleinere kantoorruimte 35 m², grote kantoorruimte circa 380 m² beide met balkon / terras.

Diverse ateliers / creatieve bedrijf / hobbyruimtes en kantoren.

De ruimtes bevinden zich op het bedrijventerrein nabij de wijk Overvecht. Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De ruimtes bevinden zich op 2e verdieping van het ruim opgezette pand en te bereiken via het trappenhuis en de lift die voor algemeen gebruik is.

De ruimtes zijn zo ingedeeld dat er in elke ruimte, welke variëren tussen de 22 m² en 120 m² voldoende daglicht hebben. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas en er kan in elke ruimte minstens een raam open. Ook zitten er nog ventilatieroosters in. Daarnaast is er op een ruimte na in elke ruimte nog een lichtkoepel gecreëerd, in elke ruimte is er zo voldoende zonlicht mogelijk. In twee ruimtes is er een klein balkon ca. 6 m² verder zijn alle ruimtes voorzien van een wastafel en een warmwater-boiler.
Het onderhoud van de algemene ruimtes zijn inbegrepen in de servicekosten.

Het pand is in een vrijwel nieuwstaat.
De toiletten zijn gescheiden en worden gedeeld met de andere huurders. Ook is er nog een gemeenschappelijke ruimte die voorzien is van een keuken. De perfecte plek om de andere huurders of een grotere groep personen te ontvangen te spreken en ideeën uit te wisselen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.699.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.800.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, kantoorruimte en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
3.300 m²
Perceel
1.410 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 175.000 per jaar
Huurders
35 huurders

Omgeving

Bedrijventerrein en omgeving, Utrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Arkansasdreef 20

€ 1.699.000 k.k.