Hoofdstraat 46 -46B 3901 AR Veenendaal

€ 865.000 k.k.

Omschrijving

Hoofdstraat 46, 3901 AR Veenendaal;

*** Op centrale A1-locatie gelegen winkel- / verkoopruimte met magazijnruimte totaal groot circa 383 m2 met zelfstandige bovenwoning***

Op een uitstekende A1-locatie aan de Hoofdstraat, in de kern van het winkelcentrum van Veenendaal gelegen representatief winkelpand met een boven de winkelruimte gelegen zelfstandige bovenwoning (voor onbepaalde tijd verhuurd). De oppervlakte van het winkelpand bedraagt circa 383 m², waarvan circa 281 m² winkelruimte. Het pand ligt midden in het gezellige winkelgebied van Veenendaal, nabij diverse gerenommeerde winkelketens als Rituals, ZARA, H&M, Ziengs en de Hema.

Het centrum van Veenendaal heeft een uitgebreid winkelaanbod, veelal landelijke ketens, maar ook de regionale middenstand is breed vertegenwoordigd. Samen met de gezellige horeca in en rondom de Hoofdstraat biedt het centrum de consument een leuk dagje uit. Regelmatig worden er culturele activiteiten georganiseerd in het centrum en is het iedere laatste zondag van de maand koopzondag. De diverse parkeerterreinen en -garages rondom het centrum zijn goed bereikbaar. De snelweg A12 is op korte afstand gelegen en ook met het openbaar vervoer, Veenendaal beschikt over drie NS stations waarvan één nabij het centrum, maken het centrum eenvoudig bereikbaar.

Vloeroppervlakte winkel- / verkoopruimte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 383 m², waarvan circa 281 m² winkelruimte en circa 102 m² magazijnruimte. Voorts zie ook aanmelding winkelruimte te huur
Hoofdstraat 46 te Veenendaal.

De winkelruimte is in 2010 voor het laatst verbouwd en eind 2020 is de buitenzijde opnieuw geschilderd, het pand is circa 6 meter breed en circa 43 meter diep en wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief plafondairconditioning en verder leeg en ontruimd. Potentiële huurwaarde € 57.000,= excl. B.T.W. per jaar. Diverse uitbreidingsmogelijkheden zijn onderzocht en aanwezig, onder andere aan de zijde van de Tuinstraat en informatie daarover is desgewenst ter inzage beschikbaar bij de makelaar.

Parkeren en bevoorrading:
In het centrum van Veenendaal is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig. De bevoorrading van de winkel- / verkoopruimte vindt plaats aan de achterzijde via de Tuinstraat.

Zelfstandige bovenwoning (verhuurd):
Driekamerbovenwoning met een huurprijs van € 7.800,= per jaar.

Vraagprijs: € 865.000,= k.k.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 865.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten

Oppervlakte
115 m²
Perceel
485 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 46 -46B

€ 865.000 k.k.