Middellaan 5 5A - 5B 6881 RP Velp (GE)

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Algemeen
Vrijstaand beleggings-/ her-ontwikkelingsobject gelegen aan de rand van de dorpskern in Velp. De gehele begane grond is in de afgelopen decennia in gebruikt geweest als café en later het bekende restaurant si-Chuan. Begin jaren ’90 zijn in het zeer ruime bovenhuis 9 kamers met gemeenschappelijke voorzieningen gerealiseerd, waarna deze tot voor kort als losse kamers zijn verhuurd.

Deze verkoop wordt begeleid door Franke & van der Aa Makelaars en Nanning Boerma Vastgoed, beide gevestigd te Velp.
 
Ligging
Het object heeft een markante plek gelegen op de hoek van de Middellaan en Noordelijke parallelweg. Deze locatie is gunstig gelegen ten aanzien van winkels, scholen, openbaar vervoer en prachtige park Daalhuizen. Hogeschool Van Hall Larenstein, NS station Velp en het gezellige centrum van Velp liggen binnen handbereik. Er zijn diverse uitvalswegen in de nabije omgeving. Het object beschikt over enkele eigen parkeerplaatsen echter in de straat en de directe omgeving kan ook gratis ofwel met blauwe schijf gepareerd worden.
 
Indeling
Begane grond: 
Café/Restaurant ca. 345 m²

1e verdieping:
overloop, 5 kamers, gem. keuken, badkamer, washok ca. 143 m²
                               
2e verdieping: overloop, 4 kamers, badkamer, berging ca. 75 m²

Totale oppervlakte ca. 563 m²
(Maten zijn overgenomen van archieftekeningen)
 
Kadastrale gegevens
Gemeente:        Velp (Gelderland)
Sectie:                F
Nummer:           2195 en 2940
Groot:                7 are en 25 centiare (725 m²)
Bouwjaar           ca. 1912
 
Bestemmingsplan
Het object valt onder het vigerende ‘Bestemmingsplan Velp 2016, Woongebieden-Noord’ en is aangemerkt als: ‘Gemengd-1’ met een extra aanmerking ‘Horeca-1’. De binnen deze bestemming aangewezen gronden zijn bestemd onder andere wonen, maatschappelijke doeleinden, dienstverlening, detailhandel en tevens horeca.  U dient voor de exacte bestemming de openbare registers op te raadplegen.  
 
Bouwkundige keuring
Verkoper heeft een bouwkundige rapport op laten stellen. Deze is voor gegadigden op aanvraag beschikbaar.
 
Oplevering
Uitgangspunt is een verkoop waarbij het object leeg en vrij van huur of enig gebruik wordt geleverd. 
Het verkochte zal ‘as is, where is’ worden verkocht en geleverd, dat wil zeggen in de staat waarin het zich bevindt ten tijde van de levering en met alle op dat moment aan verkochte verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enige soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.
 
De koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiende uit gebruikelijke garantie voorwaarden. Verkoper zal slechts beperkte garanties en verklaringen verstrekken die alleen zien op de (eigendoms)titel.
 
Verkoop bij inschrijving
Gezien de verwachte interesse in het object zal het object worden verkocht door middel van een inschrijving, waarbij een onvoorwaardelijke verkoop de voorkeur geniet. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
 
Biedingen kunnen worden uitgebracht middels het volledig ingevulde biedingsformulier dat aan u zal worden verstrekt. Deze dient bij (één van) de verkopend makelaars schriftelijk, tijdig en goed gedocumenteerd ingediend te zijn. Onvolledige en/of niet tijdig ontvangen biedingsformulieren zullen niet in behandeling genomen worden.

Wij vermelden hierbij dat een onvoorwaardelijke bieding voor verkoper uitdrukkelijk de voorkeur heeft. Eventuele voorwaarden in de bieding kunnen door verkoper in overweging worden genomen mits deze concreet meetbaar zijn, binnen een reële termijn realiseerbaar zijn en in een substantieel hogere verkoopprijs resulteren, zulks ter beoordeling van de verkoper.
 
De inschrijving sluit op woensdag 26 mei om 15:00 uur.
 
Koopsom
Er wordt geen vraagprijs gehanteerd. Geïnteresseerden kunnen naar eigen inzicht een bod opstellen. We kunnen u echter aangeven dat verkoper een koopsom veronderstelt van in ieder geval
€ 850.000,-
 
Bezichtigingen
Op de volgende momenten is er mogelijkheid om het object te bezichtigen:
vrijdag 30 april tussen 11.30 en 14.00 uur
Dinsdag 4 mei tussen 12.00 en 14.00 uur
 
Bezichtiging is alleen mogelijk op de bovenstaande weergegeven kijkdagen. Zonder aanmelding en onze schriftelijke bevestiging met een exact tijdstip kunnen wij u helaas geen toegang tot het object verlenen.
 
Garantiestelling
Bankgarantie of waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na gunning.
 
Clausules:
extra clausules die worden opgenomen in de koopakte:
Niet zelf bewoningsclausule
Ouderdomsclausule
‘As is – where is’ clausule
 
De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Verkopend makelaars staan niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
26 april 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten

Oppervlakte
563 m²
Perceel
725 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 75.000 per jaar
Huurders
1 huurder

Omgeving

Velp-Noord boven spoorlijn, Velp (GE)

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Middellaan 5 5A - 5B

Prijs n.o.t.k.