Roermondsestraat 2 5912 AK Venlo

€ 550.000 k.k.

Omschrijving

De eigenaar van het betreffende object is voornemens het registergoed aan de Roermondsestraat 2 te Venlo, bestaande uit een kantoorruimte op de begane grond en zes bovengelegen (studenten)kamers in de huidige staat en onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten te verkopen. De kantoorruimte is per 01-06-2018 verhuurd en de bovenliggende (studenten)kamers zijn ook allen verhuurd. Voor de voorgenomen verkoop heeft eigenaar Boek & Offermans Makelaars ingeschakeld om de begeleiding te verzorgen.

De totale huuropbrengst bedraagt op jaarbasis € 37.787,28 exclusief het voorschot op de verbruikskosten (gas, water en elektriciteit) en servicekosten.

Het object kent thans de bestemming ‘Dienstverlening’ binnen het vigerende
bestemmingsplan Venlo- Zuid.
De voor 'Dienstverlening' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- dienstverlening;
- wonen;
- kantoren tot maximaal 1.500 m2;
- ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van wonen - wonen op de verdieping': uitsluitend wonen boven de eerste bouwlaag;
Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Venlo.

Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gekregen en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte. Het object zal worden opgeleverd in verhuurde staat.

De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de goedkeuring van verkoper.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

De notariskeuze is uitdrukkelijk voorbehouden aan verkoper ivm benodigde volmachten.

Bezichtigen is niet mogelijk. Koper wordt na overeenstemming in de gelegenheid gesteld een Due Dilligence onderzoek te doen (laten) verrichten. Tijdens deze fase behoort een interne inspectie tot de mogelijkheden.

Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over o.a. de staat van onderhoud.

Uitnodiging bieding
Deze projectinformatie en de in de dataroom te downloaden documenten (na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring) vormen de basis voor een indicatieve bieding. Indien u geïnteresseerd bent in het aankopen van de propositie kunt u deze bieding uitbrengen per mail aan Boek & Offermans Bedrijfsmakelaars.

U kunt uw bieding richten aan:

In ieder geval dient de volgende informatie te worden opgenomen in uw indicatieve bieding:
- Volledige naam gegadigde, uittreksel kvk, en kopie rechtsgeldig legitimatiebewijs;
- De koopprijs kosten koper;
- Eventuele financiering;
- Voorbehoud (bouwkundige) inspectie;
- De voorbehouden en voorwaarden c.q. goedkeuring(en) die van toepassing zijn en de bijbehorende termijnen;
- Gewenste leveringsdatum.

Bieding dient te worden uitgebracht op basis van kosten koper. Potentiële kopers dienen hun eigen kosten gedurende het transactieproces te dragen inclusief de kosten voor bouwkundig onderzoek en eventueel juridisch en fiscaal advies.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
380 m²
Perceel
130 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 37.787 per jaar
Huurders
7 huurders

NVM makelaar

Boek en Offermans Makelaars Venlo

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 077 3981260

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Roermondsestraat 2

€ 550.000 k.k.