• Verkocht

Nijverheidsweg 3 9403 VN Assen

€ 610.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 april 2021
Verkoopdatum
21 mei 2021
Looptijd
5 weken

Omschrijving

*********************************BELEGGINGSAANBIEDING********************************

Direct aan de doorgaande weg vanaf de Fokkerstraat naar Marsdijk, tegenover de rackethal, op een zichtlocatie gelegen kantoor met bedrijfsruimte. Dit pand is direct gesitueerd naast en gekoppeld aan het voormalige Ziengs hoofdkantoor (nu een fraai fitnessbedrijf). De oorspronkelijke opbouw van het pand voorziet in een aan de voorzijde traditioneel opgezet kantoor, met aansluitend de bedrijfshal. Het geheel is in de jaren '90 gerealiseerd door een lokale, zeer oordeelkundige ontwikkelaar/belegger.

De aanbieding is gelegen op een uitgemeten perceel van 1.024 m² eigen grond, tussen de Marsdijk, en de doorgaande Andrej Sacharovweg, met voldoende eigen terrein voor parkeren en rangeren. Het gebouw omvat ongeveer 935 m² netto vloeroppervlak, bestaande uit 725 m² kantoor in twee lagen en een magazijn van 210 m² op de begane grond, voorzien van overheaddeur. De meer gedetailleerde indeling is als volgt: op de begane grond de ontvangstruimte met balie en 4 kantoorruimtes (waaronder een kantoortuin), een vergaderkamer, reproruimte, serverruimte en een dames- en herentoilet. Vanuit een centrale gang is de bedrijfshal toegankelijk welke bestaat uit een laag en een hoog gedeelte en is voorzien van een hoge overheaddeur. Op de eerste verdieping bevinden zich circa 10 kantoren, een archiefruimte, pantry en een dames- en herentoilet.

Het is pand is prima verhuurd aan een landelijk opererend, te goeder naam en faam bekend staand installatiebedrijf voor totaal bijna € 44.530,-, exclusief BTW en vrij van servicekosten per jaar.

Het pand is door of op verzoek van de gebruiker inmiddels intern aangepast aan diens PVE, maar omvat in elk geval voldoende installatiewerk (inclusief airco in de kantoren), afbouw (pantry, toiletten, systeemplafonds met verlichting, databekabeling, tapijt, balie en alarminstallatie) en overhead- en loopdeuren. Het buitenterrein is perfect afgewerkt met klinkerbestrating en siertuin. Het geheel oogt derhalve modern en zeer verzorgd.

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan "Marsdijk 2", met de bestemming "kantoor- en bedrijfsdoeleinden" Het huidige gebruik is in overeenstemming met het vigerende bestemmingsplan.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 610.000 kosten koper
Aangeboden sinds
15 april 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
935 m²
Perceel
1.024 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 44.528 per jaar (21% BTW van toepassing)
Huurders
1 huurder
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.