• Verkocht

Schoolstraat 14 6641 DC Beuningen (GE)

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 september 2021
Verkoopdatum
28 september 2021
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Belegging: Commercieel verhuurd onroerend goed.

Voormalig als notariskantoor gebouwd kantoorpand in 3 lagen met 6 parkeerplaatsen op eigen terrein (566 m2). Het kantoor heeft een verhuurbare oppervlakte van ca. 476 m2 VVO, hierbij zijn 3 ruimten zonder daglichttoetreding inbegrepen. Geheel eigendom (ongesplitst) en de ruimten met daglichttoetreding zijn allen verhuurd.

Op de begane grond is er een gemeenschappelijke ingang met wachtruimte voor de bezoekers van de huurders van de begane grond, er is tevens een gezamenlijke keuken en een dames- en herentoilet. Onder de begane grond is er kruipruimte. Er zijn 5 verhuurde kamers
Op de verdieping is een grote overloop die voor een deel ingevuld is als wachtruimte is voor de bezoekers van de diverse huurders. Hier zijn 7 kamers inclusief een kluisruimte, deze kluisruimte is niet verhuurd. Ook op deze verdieping is er een keuken en een dames- en herentoiletgroep.
Op de 2e verdieping is er 1 kamer, daarnaast zijn er 2 redelijk tot grote zolderruimten en de technische ruimte met ventilatiesysteem met topkoeling en de CV installatie. 1 van de zolderruimten is gedeeltelijk verhuurd, de andere zolderruimte niet.

De huidige ruimten worden al lange tijd verhuurd aan de huidige huurders, die de coronaperikelen ieder op eigen wijze doorstaan hebben en inmiddels weer zonder beperkingen vanuit regelgeving overheid functioneren.
De kantoorruimten zijn in principe kamergewijs verhuurd, waarbij enkele huurders meer dan een kamer hebben. In z'n totaliteit zijn er 8 huurders die op een enkele uitzondering na allemaal werkzaam zijn op gebied van zorg. In dat kader wordt in GEEN van de huurovereenkomsten geopteerd voor een belaste verhuur, er wordt zonder BTW opslag verhuurd.

Welke type huurders zijn er:
- Verloskundigen
- Acupunctuur
- Gastouderbureau
- praktijkruimte voor psychologen en orthopedagogen
- Hypnotherapie
- Oefentherapie
- EFT therapie
- IT bureau

De huurovereenkomsten zijn allen op basis van ROZ kantoorruimte opgebouwd, aangevuld met Algemene en bijzondere voorwaarden. Daarnaast is er tevens een gebruiksreglement wat van toepassing is. De huurovereenkomsten hebben aanvangstermijnen variërend tussen onbepaalde termijn en 5 jaar en verlengingen per jaar. De meeste huurders zitten in de 2e of opvolgende termijn. Facturatie is per jaar.
Middels servicekosten worden de lasten verdeeld met betrekking tot gas, water en electra, schoonmaak gemeenschappelijke ruimte en gehuurde ruimten, en onderhoud van het buitenterrein. Schoonmaak van de eigen en de gemeenschappelijke ruimte is eveneens onderdeel van de servicekosten. Het pand is verder tevens aangesloten op glasvezel, deze wordt beheerd door IT Novative.
De ventilatie met topkoeling is in 2021 geheel gereviseerd, C.V. ketel is van 2020.
Er is toegangscontrole middels programmeerbare tags. Deze worden gebruikt om het slot van de voordeur te openen en om het alarm aan- of uit te zetten. Het gebouw heeft een A-label. Het gebouw is redelijk onderhoudsarm.

In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone!). De lokatie is aansluitend aan het winkelcentrum van Beuningen met name met winkels voor de dagelijkse boodschappen, aangevuld waaronder 4 supermarkten. Verder biedt de nabijheid van een busstation met halte van diverse buslijnen een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Het vigerende bestemmingsplan is de beheersverordening Centrum Beuningen.
Ter plaatse zijn de navolgende functies toegestaan:
- detailhandel (begane grond)
- dienstverlening (begane grond)
- horeca (onder voorwaarden)
- maatschappelijke voorzieningen
- wonen
- kantoor ter plaatse van de aanduiding kantoor

Beuningen heeft ruim 26.000 inwoners ligt op slechts 10 autominuten van Nijmegen.
De Beuningse uiterwaarden is een natuurgebied aansluitend aan de Waal bestaande uit een landschap met mogelijkheden voor o.a. bijvoorbeeld fietsen en wandelen.

Nadere info over deze aanbieding zal op verzoek verstrekt worden via een link met de gegevens, na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring en akkoord opdrachtgever.

De verkoop vindt plaats onder voorbehoud goedkeuring verkoper.
De procedure verloopt via biedingen per email gericht aan de verkopend makelaar welke bij opdrachtgever voorgelegd worden. Over biedingen zal niet met derden gecommuniceerd worden.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Luc Beumer Vastgoed’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Luc Beumer Vastgoed’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
4 september 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
476 m²
Perceel
566 m²

Energie

Energielabel
A 0,81

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Huurders
8 huurders

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.