• Verkocht

Julianaplein 174 6641 CT Beuningen (GE)

€ 620.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 november 2022
Verkoopdatum
12 december 2022
Looptijd
3 weken

Omschrijving

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een ruime winkelruimte gelegen in het centrum van Beuningen met een totale oppervlakte van ca. 430 m² gelegen aan Julianaplein 174 te Beuningen. De winkelruimte is gelegen op een goede hoek locatie van het plein. In de directe omgeving zijn diverse winkels en horecagelegenheden gevestigd. De winkelruimte beschikt over een achteruitgang voor het laden en lossen van goederen. Recent is de buitenzijde van het pand geheel geschilderd, in maart 2022 is het dak in zijn geheel vernieuwd en de winkelruimte is voorzien van airco-installaties.

De winkelruimte is op dit moment verhuurd aan de partij Blokker, waarmee per 01-09-2021 een allonge is opgesteld tot verlenging van de huurperiode voor 5+5 jaar. Huidige huurprijs bedraagt € 46.215,- excl. BTW per jaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De ruimte is gelegen op een goede A-locatie in het centrum van Beuningen. In de omgeving zijn diverse landelijke (winkel)ketens gevestigd, maar ook speciaalzaken. Daarnaast zijn er allerlei horecagelegenheden in de directe omgeving. De ruimte is goed bereikbaar zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden op de pleinen in de omgeving. Qua openbaar vervoer zijn op enkele minuten loopafstand diverse bushaltes, welke direct in verbinding staan met Centraal Station Nijmegen. Beuningen is zeer centraal gelegen nabij de rijkswegen A15, A73 en A50.

Beuningen is een plaats met ruim 25.000 inwoners, inclusief Weurt, Ewijk en Winssen. Iedere dinsdag van 09.00 uur tot 12.00 uur is er markt op het Julianaplein. Daarnaast is er een actieve ondernemersvereniging die middels regelmatige acties het centrum steeds opnieuw in de belangstelling zet.

VLOEROPPERVLAKTE
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 430 m² met de volgende verdeling:
Winkelruimte: ca. 350 m²
Magazijn: ca. 66 m²
Kantoorruimte: ca. 7 m²
Kantineruimte: ca. 7 m²

INDELING
- Entree;
- Winkelruimte;
- Magazijn + gedeelte entresol;
- Kantineruimte met pantry;
- Kantoorruimte;
- Toilet.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Beuningen
Sectie: B
Nummer: 2332

ENERGIELABEL
Energielabel A (geldig tot 02 augustus 2028)

OPLEVERING
Het object zal in de huidige staat opgeleverd worden, in verhuurde staat onder gestand doening van de vigerende huurovereenkomst, eventuele site letters, allonges en de aanwezige opleveringsrapporten.

KOOPPRIJS
€ 620.000,- k.k.

AANVAARDING
In overleg.

KOOPOVEREENKOMST
Standaard NVM koopakte BOG.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper, vóór de in de koopakte genoemde datum, te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 620.000 kosten koper
Aangeboden sinds
18 november 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
430 m²
Perceel
482 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 46.215 per jaar
Huurders
1 huurder

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.