• Verkocht

Lupinestraat 1 2906 CV Capelle aan den IJssel

Prijs op aanvraag Veiling

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 augustus 2020
Verkoopdatum
4 november 2020
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Namens Stichting Laurens begeleidt Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting de verkoop middels openbare inschrijving van het beleggingsobject aan de Lupinestraat 1 te Capelle aan den IJssel.

Betreft:
Een volledig verhuurd woon-/zorgcomplex ten behoeve van begeleid wonen aan de Lupinestraat 1 te Capelle aan den IJssel (bouwjaar omstreeks 2000). Verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping zijn er circa 44 zit-/slaapkamers met eigen sanitair en zijn er per verdiepingsvleugel diverse gemeenschappelijke ruimten zoals keuken, woonkamer en een wasgelegenheid. Het object is volledig verhuurd aan één huurder en is in 2019 intern volledig verbouwd.

Metrage (conform NEN2580)
BVO VVO
Begane grond: 902,74 812,04
1e verdieping: 785,23 693,48
2e verdieping: 876,21 786,78
3e verdieping: 33,79 0,00
Totaal: 2.597,97 2.292,30

Locatie
Het object is gelegen in de wijk Schenkel in de Gemeente Capelle aan den IJssel, nabij de grens met Rotterdam. De directe omgeving kenmerkt zich met name als woongebied, tevens is IJsselland Ziekenhuis nabij.

Openbaar vervoer
Op circa 700 meter ligt Metrostation Schenkel, vanaf hier is NS-station Rotterdam Alexander binnen enkele minuten te bereiken. Ook NS-station Rotterdam Blaak is met een directe metroverbinding snel te bereiken. Hierdoor ligt het centrum van Rotterdam en Winkelcentrum Alexandrium binnen handbereik.

Auto
Zowel de A20 als A16 zijn snel te bereiken, respectievelijk via de Prins Alexanderlaan en de Abraham van Rijckervorselweg. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeermogelijkheden langs de openbare weg.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Capelle aan den Ijssel
Sectie: A
Nummer: 7250
Grootte: 19 are 90 centiare
Eigendomssituatie: Eigendom

Bestemmingsplan
De publiekrechtelijke bestemming is conform het bestemmingsplan Schenkel-Zuid: “Wonen met functieaanduiding Maatschappelijk”.

Het bestemmingsplan en meer informatie hierover vindt u op de openbare website
Energielabel A

Huurgegevens
Het object is volledig en langjarig verhuurd aan een grote GGZ instelling. De jaarlijkse huur bedraagt circa € 286.633,-- euro per jaar (vrij van BTW). De huidige huurperiode loopt nog circa 8 jaar en 5 maanden (behoudens een eenmalige breakmogelijkheid in 2024).

Gebruik
Woonruimte ten behoeve van cliënten van Huurder die zorg en begeleiding ontvangen van Huurder omdat zij niet zelfstandig meer kunnen wonen.

Procedure
Verkoop vindt plaats doormiddel van een “Openbare Inschrijving”, waarbij geïnteresseerde vanaf 16 augustus tot uiterlijk 2 oktober 2020, in de gelegenheid worden gesteld een bieding uit te brengen met inachtneming van de procesvoorwaarden.

Dataroom
De informatieverstrekking geschiedt middels een dataroom. Na ondertekening van de Deelname Verklaring kunt u toegang krijgen tot deze informatie. Een aanvraag voor toegang kunt u toesturen aan

Vraagprijs
Er is geen vraagprijs van toepassing. Geïnteresseerde worden uitgenodigd om naar eigen inzicht een bieding uit te brengen.

Leveringsdatum
Uiterlijk op 31 december 2020.

As-is, Where-is
Levering geschiedt in zogenaamde “As is, Where is” staat. Voor een nadere omschrijving verwijzen wij u naar de dataroom.

Bezichtigingen
Op afspraak.

Verkoopbegeleiding
Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. heeft van Stichting Laurens de exclusieve opdracht om de verkoop van dit object te begeleiden. Geïnteresseerde, gegadigden en/of diens adviseurs dienen zich met betrekking tot al het geen hiermee verband houdende rechtstreeks tot Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting te wenden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
16 augustus 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
2.292 m²
Perceel
7.250 m²

Energie

Energielabel
A

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 286.633 per jaar
Huurders
1 huurder
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.