• Verkocht

Deken vd Ackerhof/ Vorstendom 5431 DP Cuijk

€ 590.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 december 2021
Verkoopdatum
14 februari 2022
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Belegging: commercieel verhuurd onroerend goed (ca. 414 m2 VVO) gelegen aan de Deken van den Ackerhof 1/m 7 / Vorstendom 2-14 en 2-15 te Cuijk

De belegging bestaat uit een 4 tal units die tezamen een (commerciele) plint vormen. Erboven zijn woonappartementen gelegen die géén onderdeel van dit aanbod uitmaken (niet te koop). Het complex maakt deel uit van "De Cuijkse Cantheelen".

De units:
Vorstendom 2.14 en 2.15 te Cuijk (tezamen) zijn verhuurd middels een huurovereenkomst conform model ROZ winkelruimte (2012) vanaf 1 oktober 2017, de huidige huurtermijn loopt tot en met 31 december 2022. Huurder is Domino's Pizza, de bekende internationale keten.
De ruimtes hebben ieder energielabel A (dd. 20-10-2015).

De Deken van den Ackerhof 1-3 te Cuijk is verhuurd middels een huurovereenkomst ROZ - model kantoorruimte (2003) vanaf 1-1-2017, de huidige huurtermijn loopt tot en met 31 december 2025. Huurder is SD Worx Staffing Solutions (vh. Flexpoint) een uitzend organisatie met ca. 60 vestigingen in Nederland en Belgie.
De ruimtes hebben energielabel A, nr. 3, en energielabel C, nr. 1 (dd. 20-10-2015, destijds 2 separate ruimten).

De Deken van den Ackerhof 5 te Cuijk is verhuurd middels een ROZ model kantoorruimte (2015) vanaf 1 maart 2018, de huidige huurtermijn loopt tot en met 28 februari 2023. Huurder is Le Masque Schoonheidssalon, zoals de naam al aangeeft wordt de ruimte gebruikt ten behoeve van een schoonheidssalon.
De ruimte heeft energielabel A (dd. 20-10-2015).

De Deken van den Ackerhof 7 te Cuijk is verhuurd middels een huurovereenkomst ROZ - model kantoorruimte (2015) vanaf 1 november 2015. De huidige huurtermijn loopt tot en met 31 oktober 2024, huurder is Orthopedische Schoentechniek (OSTG.EU), een bedrijf wat door aanpassingen aan schoenen oplossingen biedt voor mensen met voetklachten.
De ruimte heeft energielabel A (dd. 20-10-2015).
Op verzoek van huurder biedt ons kantoor deze ruimte sedert januari te huur aan, huurder maakt zelf te weinig gebruik van de ruimte, met hun vestigingen in Boxmeer en Gennep kunnen zij hun cliënten opvangen. Doelstelling is om een geschikte huurder te vinden waarmee op basis van gelijke uitgangspunten zoals huurprijs, huurtermijn en zekerheidsstelling een nieuwe huurovereenkomst afgesloten zal worden en de huidige huurovereenkomst beëindigd wordt.

De bestemming is Centrum, ter plaatse zijn centrumfuncties toegestaan waaronder dienstverlening, detailhandel en horeca (categorie 1 en 2a) inclusief opslag en andere aan de functie ondergeschikte activiteiten.
Voor horeca gebruik zijn er nadere regels vastgesteld in de Splitsingsakte.

Aan de Deken van den Ackerhof is tegenover deze commerciele ruimten een authentiek deel van Cuijk gelegen te weten een voormalige leerlooierij waar lunchroom de Looierij wordt geëxploiteerd middels een initiatief van Stichting Dienstverlening Cuijk.
De Deken van den Ackerhof is ook voorzien van parkeerplaatsen (blauwe zone) voor de deur, en een parkeerterrein in de nabijheid. De Vorstendom loopt door in de Grote Straat, het centrum met winkels, horeca en wonen.

Cuijk is een plaats met ca. 25.400 inwoners en is gelegen op ca. 20 minuten rijden van Nijmegen, veel forensen in Cuijk. Daarnaast heeft Cuijk ook een treinstation waaronder een vaste dienstregeling naar Nijmegen en het zuiden. Cuijk is het culturele hart van het Land van Cuijk waar u uitstekend kunt winkelen. In dit centrum kan men rond de imposante Martinuskerk genieten van de serene Beeldentuin. Ook het Romeins Ceuclummuseum en de grote kerk met de oude toren met een prachtig uitzicht.
Het Maasplein is het cultureel toeristisch horecaplein waar men geweldig kan eten en drinken. Aan dit plein bevindt zich ook de Industry Bioscoop en de Schouwburg.
Vanaf 1 januari 2022 maakt Cuijk deel uit van de nieuwe gemeente Land van Cuijk waar ook Boxmeer, Grave en omliggende plaatsen onderdeel vanuit maken.

Nadere info over deze aanbieding zal op verzoek verstrekt worden via een dataroom, na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring en akkoord opdrachtgever.

De verkoop vindt plaats onder voorbehoud goedkeuring bestuur St. Mooiland, koper dient een VOG verklaring te overhandigen.
De procedure verloopt via biedingen per email gericht aan de verkopend makelaar, deze kunnen gedaan worden tot uiterlijk vrijdag 14 januari 2022 om 12.00 uur. Over biedingen zal niet met derden gecommuniceerd worden.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Luc Beumer Vastgoed’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Luc Beumer Vastgoed’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 590.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 december 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
414 m²

Energie

Energielabel
C 1,16

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Huurders
4 huurders

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.