• Verkocht

Verlengde Parkweg 41 - 43 6717 GL Ede

€ 637.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 mei 2021
Verkoopdatum
14 juni 2021
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Aan de Verlengde Parkweg 41-43 in Ede is te koop een beleggingsobject dan wel transformatie-project.

Het pand is gelegen in de Verlengde Parkweg. Links naast het geheel staat een woning, aan de rechterkant is snackbar Henky Penky gelegen. Tegenover bevindt zich een woonwijk met appartementen en eengezinswoningen.

De Verlengde Parkweg leidt uiteindelijk via de Parkweg naar het Intercitystation Ede-Wageningen. Via Intercitystation Ede-Wageningen ben je met 25 minuten op Utrecht centraal, 50 minuten in hartje Amsterdam en 11 minuten in Arnhem. De locatie is eveneens uitstekend om met de auto de A12 of de A30 te bereiken. Aan de Parkweg bevindt zich winkelcentrum Spindop met onder andere een supermarkt en drogist. Richting de Nieuwe Maanderbuurtweg zijn het Ziekenhuis de Gelderse Vallei en de uitvalswegen A12 en A30 snel te bereiken.

Het pand
Op de begane grond zit een kroeg en de eerste en tweede verdieping worden momenteel bewoond. Vanuit het verleden zijn het twee eenheden geweest die zijn samengevoegd. Het pand leent zich uitstekend voor bedrijvigheid op de begane grond en wonen op de eerste en tweede verdieping. Ook bestaat de mogelijkheid om het geheel te splitsen naar twee wooneenheden. Een voorlopig schetsplan hebben wij als optie uitgewerkt.
Het geheel is gelegen op een perceel van 510 m² en bereikbaar via een luwe straat aan de achterzijde. Recent is het dak vernieuwd.

Mogelijkheden
Het geheel biedt diverse mogelijkheden. Zo is er de mogelijkheid om het volledig als woonhuis te gebruiken of gebruik te maken van de bestemming gemengd-5.

Bestemmingsomschrijving;
De voor ‘Gemengd-5’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
+ wonen;
+ horecabedrijven van categorie 1 en 2, uitsluitend op de begane grond;
+ ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met categorie 3' is tevens een horecabedrijf van categorie 3 toegestaan, uitsluitend op de begane grond;
+ detailhandel, uitsluitend op de begane grond;

met daarbij behorende:
+ aan-huis-verbonden beroep en lichte bedrijvigheid;
+ aan- en uitbouwen en bijgebouwen;
+ tuinen, erven en verhardingen;
+ in- en uitritten;
+ parkeervoorzieningen;
+ water en waterhuishoudkundige voorzieningen.in- en uitritten;
+ parkeervoorzieningen;
+ water en waterhuishoudkundige voorzieningen.

Zie voor meer informatie over de bestemming ruimtelijkeplannen.nl

Om het geheel te transformeren naar een 2-1 kap is er een studie uitgevoerd met voorbeelden hoe dit zou kunnen worden. Neem gerust contact op zodat wij u kunnen informeren over deze mogelijkheden.

Indeling
De begane grond heeft aan de linkerzijde de entree met de toegang tot de kroeg op de begane grond en een trapopgang naar de eerste verdieping. De kroeg is over de volle breedte van de begane grond. Achter de bar is het sanitair gesitueerd. Het rechter gedeelte is uitgebouwd naar achter waar zich nog een tussenruimte bevindt. Daarachter is de keuken gelegen. Aan de achterzijde is een buitenruimte aanwezig. Via de luwe weg aan de achterzijde is er ook de mogelijkheid om het terrein met de auto te bereiken. Op het perceel staat nog een berging.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is ingedeeld in diverse kamers die momenteel worden verhuurd. Een badkamer en toilet zijn hier aanwezig. Er bestaat de mogelijkheid deze ruimtes te vergroten door bijvoorbeeld het plaatsen van dakkappellen.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap en hier is nog een ruime opbergzolder aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 637.000 kosten koper
Aangeboden sinds
26 mei 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
83 m²
Perceel
510 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder
Betrokken makelaar

NVM makelaar

Ditters Makelaars

Bel 0318-529968

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.